Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ut P&M Hoés 2019: Iedereen Kan Sporten

Omroep P&M maakt zich klaar voor de jaarlijkse goede doelen actie van de omroep: Ut P&M Hoés. Drie dagen lang wordt er van vrijdag 20 december tot en met zondag 22 december live radio en tv gemaakt vanuit het Raadhuisplein in Panningen. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor sporters met een beperking. Voor het eerst is de actie live op televisie te zien.

Het goede doel is dit jaar ‘Iedereen Kan Sporten’. Er wordt geld opgehaald voor sporters met een beperking. We maken het mogelijk dat ook deze sporters hun sport kunnen beoefenen. Het hele weekend zijn er demonstraties en acties op het plein. Zo verzorgt BaarloBattert een parcours, zijn aangepaste fietsen van de stichting Beweeg Je Vrij te zien, kun je darten op grote dartborden en zijn er wafels te koop. Ook kun je met het prijzenrad een prijs winnen en zo het goede doel steunen.

De drie dj’s die geld gaan inzamelen zijn Carla Hermans, Lara Savelkoul en Nena Brummans-Oomen. Zij worden vrijdagmiddag om 14.00 uur ingesloten door wethouders Wim Hermans en Rob Wanten. Het hele weekend treden er artiesten op, zoals Arizona Chain, de Crazy Chester Band, Spik en Span, Geiler Sound, Hoondervel, Thei en Marij en Kwante Hippe. Op zaterdagmiddag is er een IKS Kerstloop en op zondagochtend is er een ontbijt in DOK6. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Op zondagmiddag om 16.00 uur maakt burgemeester Delissen samen met wethouders Anget Mestrom en Paul Sanders en sporters van Running Blind het voorlopig eindbedrag van de actie bekend.

Ut P&M Hoés 2019 vindt voor de 9e keer plaats en is live op radio, tv en online te volgen. Meer informatie is te vinden op www.pmhoes.nl. Daar is ook een kleurplaat te downloaden waarmee je leuke prijzen kunt winnen.