Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Ut P&M Hoés in actie voor dementievriendelijk(er) Peel en Maas

Ut P&M Hoés, de goede doelen actie van Omroep P&M, heeft dit jaar het thema ‘dementievriendelijk Peel en Maas’. Samen met het Alzheimer Café Peel en Maas en het Danssalon Peel en Maas wordt er in de week voor Kerstmis zoveel mogelijk geld ingezameld om Peel en Maas dementievriendelijker te maken.

Hoofdredacteur Bart Nelissen licht toe: ‘Bij de inzendingen voor de goede doelen voor dit jaar zaten veel initiatieven die te maken hebben met dit thema. Het is dan ook een actueel thema in onze gemeente en daarbuiten, zeker gezien het feit dat het aantal mensen met dementie ook in Peel en Maas de komende jaren gaat toenemen. De doelen zetten zich allebei op een eigen manier in om dementie op de kaart te zetten. Vooral de bewustwording bij de gemeenschap en het stimuleren van nieuwe initiatieven willen we met deze actie op gang brengen.’

Vanaf maandag 17 december start de actieweek op Omroep P&M met dagelijks aandacht voor het goede doel van dit jaar. Op vrijdag 21 december worden drie dj’s van Omroep P&M ingesloten in Ut P&M Hoés op het Raadhuisplein om vervolgens geld in te zamelen. Er zijn optredens van artiesten en er zijn activiteiten op het plein. Op zondag 23 december om 16.00 uur vindt de bekendmaking plaats van het voorlopige eindbedrag.

Artiesten die graag willen optreden tijdens het weekend, kunnen zich melden bij de organisatie van Ut P&M Hoés door te mailen naar redactie@omroeppenm.nl. De komende tijd wordt bekend welke artiesten hun opwachting gaan maken tijdens Ut P&M Hoés 2018. Het is de achtste keer dat Omroep P&M het evenement organiseert.