Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Vanaf maandag: Ut P&M Hoés Café

Ook dit jaar opent Omroep P&M in de aanloop van Ut P&M Hoés de deuren van Ut P&M Hoés Café.

Van maandag t/m donderdag is er tussen 14.00 uur tot 17.00 uur een speciaal programma te horen dat volledig in het teken staat van de actie van de omroep om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren.

Op televisie wordt elke avond Ut P&M Hoés Café geopend. In deze talkshow ontvangt Nancy Dielissen elke avond gasten om te praten over het onderwerp van de actie. André Halmans geeft elke dag een update van de acties en verder wordt de kijker bijgepraat door de nieuwsredactie van Omroep P&M over het laatste nieuws. Ut P&M Hoés Café wordt elke avond t/m maandag 19 december uitgezonden vanaf 18.00 uur.

Vrijdag om 14.00 uur start vanuit het Raadhuisplein in Panningen Ut P&M Hoés 2016. Carla Hermans, Rob van Soest en Sjoerd Groothuis zamelen drie dagen lang geld in voor het goede doel. Bezoekers kunnen plaatjes aanvragen voor minimaal 5 euro. Op het Raadhuisplein zijn optredens van artiesten als Velocity, de Toddezek, de Theaterwerkplaats, DJ Buddy Orange, DéDé Dance en Marleen Rutten. Ook zijn er hapjes en drankjes te koop. Zondag om 16.00 uur zal burgemeester Delissen de dj’s bevrijden en het voorlopig eindbedrag van de actie bekend maken.

Ut P&M Hoés 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door DOK6 en Jumbo Panningen.