Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vanavond stemmen voor LVK finale

10 januari 2020

Vrijdag 10 januari wordt de eerste van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer uitgezonden. Vier groepen ui t de gemeente Peel en Maas brengen hun liedje ten gehore en na de uitzending kan het publiek via sms op haar favoriet stemmen.

Vrijdag 10 januari wordt de eerste van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) uitgezonden. Vier groepen uit de gemeente Peel en Maas brengen hun liedje ten gehore en na de uitzending kan het publiek via sms op haar favoriet stemmen.

De uitzending is van 18:00 en 20:00 L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. De uitzending wordt zaterdagmiddag herhaald tussen 13:00 en 15:00. Aansluitend na elke uitzending kan er een half uur lang gestemd worden op ieders favoriet. Dat kan door te sms-en naar nummer 4422 met de tekst LVK(spatie)(nummer artiest).

Manon en Bart uit Baarlo beginnen (01) gevolgd door de Bubs uit Meijel (12), De Breurkes uit Panningen(13) en Alaaf Airlines uit Helden(20) sluiten de eerste uitzending af.