Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Veel amateurvoetbal bij P&M Sport

Komend weekend in zowel de zaterdag- als zondaguitzending van Omroep P&M Sport veel aandacht voor amateurvoetbal.

De spanning neemt toe; een enkele beslissing is al gevallen. Op zaterdag wordt er teruggekeken op de derby Kessel-RKSVN (Neer) van donderdagavond met trainer John Paulissen van Kessel. Na veel gedebateer bij de KNVB mochten de teams de wedstrijd uitspelen en won Kessel. Wat kan Kessel nog bereiken? 


Zondag volgt wedstrijd in Leveroy. Ook wordt er voorbeschouwd op de wedstrijden van Koningslust en RKMSV met de trainers en bekeken hoe de kans op een prijs voor hun team ligt. Panningen-trainer Roel Schreurs speelt deze week de voetbaltoto. Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij MVC ’19-Maarheeze en Leveroy-Kessel, maar zoals gebruikelijk zullen ook de verrichtingen van de overige teams op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden wordt gesproken met Rob Geenen over Merefeldia-Baarlo. 

Naast als het voetbal wordt ook teruggekeken op de Guus Wokke-loop en is er aandacht voor autosportraces in Venray met deelnemers uit Peel en Maas. Met John Korsten wordt gesproken over de degradatiewedstrijden van de zaalvoetballers van ZVV Beringe. Zowel op zaterdag als zondag worden de paardensport-wedstrijden op manage De Vosberg beschouwd. Met de Meijelse top-wielrenster Sabrina Stultiens wordt gesproken over haar wedstrijden in Spanje dit weekend. 

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur. Aangezien competities in de zaalsporten veelal afgelopen zijn, zal uitzending op zaterdag tot 21.00 uur duren