Menu

Twitter feed Omroep P&M

Veel derby’s bij P&M Sport

Ook nu weer een vol sportweekend met enkele interessante Peel en Maas-derby’s in diverse sporten. Uiteraard is hierover alles te vernemen via P&M Sport.

Op zaterdag is P&M Sport aanwezig op sportpark De Roode Egge om rechtstreeks de voetbalderby tussen Kessel en Panningen in de 4e klasse te volgen. Grashoek-trainer Nelis Luijten zal deze week de toto spelen.

Verder zal met John Korsten gesproken worden over de zaalvoetbalderby die ZVV Beringe spelen. Coach Kees Bosch van de volleybaldames van VC Olympia laat weken of zijn ploeg heeft kunnen stunten in de bekerderby tegen topdivisionist Peelpush. Trainer Maik Wilms van de VC Olympia-heren laat weten of zijn team de goede reeks heeft weten voort te zetten in de topper bij koploper Skunk in Veghel.

In deze uitzending ook aandacht voor stockcar-race met Adeline Bolmers, de Limburgse crosskampioenschappen wielrennen met Daan Bongers, de start van de Limbra-cross atletiek en de paardensport met wedstrijden in manage de Vosberg.

Op zondag de bijna traditionele start met de beugelsport waarbij extra aandacht voor de derby in de eerste klasse tussen Meijel en Neer en de thuiswedstrijd van koploper Helden in de ereklasse tegen Kronenberg.

In deze zondagse uitzending een live-verslag van twee voetbalwedstrijden, namelijk Bevo-Swalmen en RKMSV-FC Oda (Weert), wat ook bijna een derby genoemd kan worden. Uiteraard worden de overige wedstrijden ook nauwlettend gevolgd. Direct na afloop zal ook met Erik van Rooij gesproken worden over de wedstrijd tussen MVC ’19 en Laar.

Met Jos Nelis wordt teruggekeken op de wedstrijd van de volleybaldames van Tupos, die de derby tegen VC Athos (Sevenum) speelde. Coach Sjoerd Simons van de Peelpuhs-heren kijkt terug op de bekerwedstrijd van zijn ploeg tegen het ijzersterke Volley Tilburg en laat weten of zijn talentvolle team heeft kunnen stunten. Met Björn Willunat en Marcel van Lier wordt gesproken over de verrichtingen van hun handbaldames in de tweede divisie.

Ook op zondag aandacht voor atletiek met Joost Blokland en paardensport met Jan Steeghs.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.