Menu

Twitter feed Omroep P&M

Veel live sport in eerste uitzending P&M Sport

Zondag staat de eerste uitzending van P&M Sport in 2018 op het programma. In verband met het P&M Liedjesfestival zal er op zaterdag geen uitzending zijn. Hoewel de voetbalamateurs nog niet uit de winterstop zijn, is er toch een grote keur aan sporten te volgen via P&M Sport.

Op deze zondag veel aandacht voor volleybal. Centraal zal staan het live-verslag van de derby in de eredivisie dames tussen Peelpush en VC Weert. Een wedstrijd met een rijke historie, waar het team van trainer/coach Johan Leenders voor een zeker goed gevulde Körref 2018 mee begint. Bij VC Weert ook een groot aantal speelsters met een verleden in Meijel. Kortom, veel spanning verzekerd in deze wedstrijd, die ook enorm van belang is in de strijd om handhaving in de eredivisie. Met de coaches van VC Olympia en VC Grashoek wordt teruggeken hoe hun teams de competitie na de Kerst-onderbreking hebben hervat. Kunnen zij de de goede reeks voortzetten en wellicht stunten tegen de koploper?

Ook ruim aandacht voor dames-handbal, waar met de coaches van de dames van Herpetz Bevo HC en BSAC gesproken wordt. Met Ron Burhenne wordt teruggekeken op de schietwedstrijd van HSV Panningen.

En verder veel meer live-sport. Want P&M Sport is live bij de persoonlijke beugelkampioenschappen in Helden en de springtour Zuid-Nederland (paardensport), die deze zondag in Reuver is.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws komende zondag bij Omroep P&M Sport, vanaf 14.00 uur tot minimaal 17.00 uur, maar langer mocht de volleybalderby (aanvang 15.30 uur) tussen Peelpush en VC Weert nog niet afgelopen zijn.