Menu

Twitter feed Omroep P&M

Veel regionale sporten bij P&M Sport

Komend weekend een weekend met een grote diversiteit aan sporten, dus ook bij Omroep P&M Sport.

Op zaterdag vanaf 19.00 uur zal er vooruitgekeken worden op een aantal interessante amateurvoetbalwedstrijden van zondag (o.a. Egchel-RKSVN Neer en koploper Kessel tegen VOS Venlo), maar worden ook gespeelde wedstrijden in vele sporten met direct betrokkenen besproken. Naast aandacht voor volleybal (o.a. dames van koploper Tupos, de Limburgse derby’s van de Peelpush-dames), ook aandacht voor de schietsport, paardensport, zaalvoetbal van Baarlo, handbalheren van BSAC, de Limbra Cross en wielrenner Daan Bongers.

Op zondag zal de voetbalwedstrijd vanaf sportpark De Peelrand in de 5e klasse tussen Grashoek en Leveroy live te volgen zijn. Daarnaast worden ook alle ontwikkelingen bij de andere 9 Peel en Maas-teams gevolgd.

Verder wordt er terugblikt op de beugelwedstrijden in de ereklasse van zaterdagavond met o.a. derby Meijel-Kessel, de volleybalcompetitie alsmede verre uitwedstrijd van de Herpetz Bevo HC-dames in Aalsmeer. Met trainer Erik van Rooij wordt direct na afloop teruggeblikt op MVC ’19 – FCV ’t Ven.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.