Menu

Twitter feed Omroep P&M

Veel spannende duels live bij P&M Sport

Op zaterdag zal Bevo HC in sportarena De Heuf het Waalse Visé ontvangen in de BeNe-Liga. P&M Sport zal live verslag doen van deze belangrijke wedstrijd voor de heren van Bevo in een strijd om een plaats in de play-offs.

Naast deze rode draad is er op zaterdag speciaal aandacht voor Beugelen met Peel en Maas spelers in dienst van Hegelsom en Sevenum. Met Egchel-trainer Twan v.d. Mortel en zijn Kessel-collega John Paulissen wordt vooruitgeblikt op de derby van zondag. Met de Egchel-trainer wordt ook de bekende toto gespeeld.

VC Grashoek-trainer Christian Meulendijks en VC Olympia-coach Kees Bosch analyseren de wedstrijd van hun volleybaldames. Verder aandacht voor de schietsport met Ron Burhenne van HSV, zaalvoetbal met Baarlo-aanvoerder Niek Stemkens en met Linda van Engelshoven wordt vooruitgekeken naar de paardensport clinic van a.s. maandag.

Op zondag is er heel veel live sport. Zo is de voetbalderby Egchel-Kessel live te volgen vanaf sportpark De Wietel, maar ook de wedstrijd van de goed presenterende teams van Grashoek, thuis tegen Eindse Boys, en Helden, uit bij Horn, zullen live te volgen zijn in deze uitzending van P&M Sport. Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd en zal direct na afloop van de wedstrijd met Panningen-trainer Roel Schreurs worden geschakeld om terug te blikken op de wedstrijden van de groen-witten in Linne.

Naast al dit voetbal ook live paardensport, waar P&M Sport aanwezig is bij het LK Springen in Reuver.

Buiten al deze live sport, wordt er met Lambert van Berlo teruggeblikt op de wedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC van zaterdagavond en met Johan Leenders op de eerste en meteen erg belangrijke wedstrijd van de Peelpush-dames in de degradatiepoule van de eredivisie-volleybal bij VC Weert.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.