Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Veel spannende wedstrijden bij P&M Sport

Veel spanning in veel competities, die hun einde naderen. P&M Sport is erbij.

Dit weekend de laatste wedstrijden in de reguliere volleybalcompetitie. Kunnen de dames van VC Kessel het mooie seizoen passend afsluiten en het kampioenschap grijpen? Het is ongemeen spannend. Dit horen we van trainer Nico Maessen en is maandag ook op P&M TV te zien. Na de nederlaag in de derby tegen Grashoek, strijden de dames van Tupos nog voor promotie. Of dit lukt horen van we van coach Paul v.d. Smitte. Of de heren van VC Asteris het ongekende aantal van 100 punten de kroon op het kampioensseizoen zetten horen we van hun coach Ad Janssen.

Met Sabrina Stultiens wordt vooruitgekeken naar Luik-Bastenaken-Luik die op zondag wordt verreden en teruggekeken op haar 7e plaats in de Waalse Pijl afgelopen woensdag. Kunnen de tafeltennissers van fusieclub Fortus zich handhaven? Met Joris van Eekeren wordt gesproken over de wedstrijd in Kerkrade. Met John Korsten wordt teruggekeken op het eerste seizoen van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in De Heuf en in de topklasse.

Op zaterdag verder aandacht voor paardensport en ook voorbeschouwingen op voetbalwedstrijden van zondag met de trainers van Kessel, Panningen en RKMSV. Met Ton van Dijk wordt ook de voetbaltoto gespeeld.

Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de amateurvoetbalwedstrijden tussen Kessel en Heythuysen en Koningslust-SVVH. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams op de voet gevolgd, want vele teams staat er nog heel wat op het spel. Direct na afloop van de wedstrijden kijken we met de trainers van MVC ’19 en Bevo terug op hun wedstrijden tegen Mulo en Bieslo en de kansen op het behalen van de nacompetitie.

Naast al dit voetbalgeweld ook aandacht voor de kampioenspoule in het handbal, waar de heren van Herpetz Bevo HC na het bereiken van de bekerfinale in Volendam moeten winnen om nog eens kans op de play-offs te maken. Met Johan Hoeijmakers van Helden wordt teruggekeken op de bekerfinale in het beugelen. Verder een verslag over de Soeterbeek Cross in Baarlo.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.