Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Vier halve finalisten uit Peel en Maas bij LVK

17 december 2018

De Breurkes (Panningen), Manon en Bart (Baarlo), Pim & Chantal (Kessel/Maasbree) en de Batjakkers (Egchel/Panningen) zitten namens Peel en Maas bij de laatste 60 artiesten op het LVK. De halve finalisten werden maandag bekend gemaakt. Maastricht is hofleverancier voor de halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer.

Noord- (21) en Midden-Limburg (12) is met 33 liedjes vertegenwoordigd in de halve finales. Zuid-Limburg met 27 inzendingen.

De Breurkes stonden al een aantal keer in de finale van het LVK. René en Ludgard doen dit jaar mee met 'Wat kin 't sjille'. De inzending van Manon Emonts en Bart Jacobs heet 'Gruuets'. Pim van Wylick zingt dit jaar met Chantal Spreuwenberg-Peeters uit Maasbree 'Os leedje'. De Batjakkers bestaan uit Sander Selen en Robert Janssen en heet toepasselijk 'Muziek'.

De twintig finalisten worden zaterdag 2 februari bekend gemaakt. De finale van het LVK is vrijdag 15 februari en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere (Gulpen) en CV De Rieste (Margraten) en wordt gehouden in het MECC in Maastricht.