Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vierde PloeteRun in Beringe

7 juni 2018

Zaalvoetbalvereniging Beringe organiseert op zondag 17 juni de vierde editie van WK PloeteRun. Er wordt geploeterd in het agrarische achterland van Beringe. Deelnemers starten bij de voetbalvelden van Beringe en moeten vervolgens over een sportief en uitdagend parcours door de modder en zullen daar diverse hindernissen tegenkomen.

Tijdens WK PloeteRun vinden diverse ‘mud runs’ plaats. Het evenement start omstreeks 11.30 uur en wordt rond 17.00 uur samen met alle toeschouwers en deelnemers afgesloten in een feesttent. De jeugd van 8 tot en met 15 jaar kan meedoen aan de PloeteRuns van 2,5 en 4 km. Voor de (jong)volwassenen vanaf 16 jaar staan er gedurende de dag drie runs van 4, 7 en 10 km op het programma. Ook bestaat de mogelijkheid mee te doen aan de Family Run, waarbij ouder en kind samen deelnemen.

WK Ploeterun doneert een gedeelte van haar opbrengst aan Stichting KidzBase, een stichting die kleur brengt aan het leven van kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in hun eigen gezin. Per deelnemer wordt er een bedrag overgemaakt naar de stichting. Voor het gehele programma kun je terecht op www.wkploeterun.nl. Opgeven kan ook nog tot vrijdag 15 juni.