Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vol sportweekend bij P&M Sport

Een vol sportweekend met vele interessante ontmoetingen en wedstrijden. Omroep P&M Sport is erbij.

Op zaterdag zal live vanuit sporthallen Piushof in Panningen de 1ste divisie volleybalwedstrijd tussen de dames van het goed presterende en last-minute gepromoveerde VC Olympia en het gedegen Sliedrecht Sport te volgen zijn. Verder aandacht voor de volleybalwedstrijden van de heren van Tupos, de dames van VC Kessel en VC Asterix.

Vanuit de beugelsport wordt teruggeblikt op de derby’s tussen Sevenum en Kessel en de topper in de 1ste klasse tussen Helden en Meijel. In deze uitzending verder aandacht voor de paardensport met oa Yvonne van Bergen en de Toma Cycles Cup. Koningslust-trainer Gé Ummenthun blikt vooruit op de Peel en Maas-debry van zondag van zijn team in Beringe tegen Bevo. Baarlo-trainer Rob Geenen zal de voetbaltot spelen.

Op zondag zal de derby in de 3de klasse tussen Baarlo en Helden live te volgen zijn vanaf sportpark De Meeren. Ook bij de wedstrijd van het uitstekend presterende Kessel zal P&M Sport live aanwezig zijn, terwijl de verrichtingen op de overige velden waar Peel en Maas teams actief zijn op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden zal met Bevo-trainer Wilgert Janssen worden nagesproken over de derby tegen Koningslust en met Roel Schreurs wordt de wedstrijd van Panningen in Roggel geanalyseerd.

Met Iris Crooijmans wordt gekeken over de hockeysters van HCPM hun koppositie hebben kunnen continueren. Hetzelfde geldt voor het beugelteam van Helden, waarover Johan Hoeijmakers zal berichten. Coach Sjoerd Simons analyseert de Limburgse derby in de 1ste divisie volleybal heren tussen Peelpush en VC Voerendaal. Lambert van Berlo laat weten of de heren van Herpetz Bevo HC bij Quintus in Kwintsheul hun goede reeks hebben weten voort te zetetn in de Bene-Liga handbal.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.