Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vol sportweekend bij P&M Sport

Dit weekend weer veel sport en dus ook twee goed gevulde programma’s van Omroep P&M Sport met een grote diversiteit aan sporten.

Op zaterdag ruim aandacht voro zaalsporten. Hierbij terugblik op de tafelteeniswedstrijd van eerder die dag tussen Vijlen en TTV Fortus. Uiteraard ook ruim aandacht voro volleybal met analyses van de wedstrijden tussen VC Voerendaal en Tupos (dames en heren) en tussen dames van Hovoc en het naar de eerste overwinning smachtende VC Asterix. Tenslotte direct na aflkoop van de wedstrijd in het verre westen een nabeschouwing op de handbalwedstrijd tussen de Herpetz Bevo HC-dames en Westlandia, waar trainer Björn Willunat laat weten of de Peel en Maas-dames de goede reeks hebben voortgezet.

In de uitzending zullen de trainers Rob Jacobs (Helden), Tom van Bergen (MVC ’19) en Wil Bongers (Grashoek) vooruitkijken naar de inhaalwedstrijden die hun teams op zondag spelen tegen respectievelijk RKSVO Ospel, Liessel en Bruheze. Deze zaterdag ook aandacht voor paardensport over ONA concours springen dat in manage De Vosberg wordt gehouden.

Op zondag zal de voetbalwedstrijd tussen Grashoek en Bruheze live te volgen zijn vanaf sportpark De Peelrand. De overige inhaalwedstrijden van Peel en Maas-teams zullen ook op de voet gevolgd worden. Met ook terugblikken op de bekerwedstrijden van donderdagavond en direct na afloop analyses van de wedstrijden van Helden (uit tegen RKSVO Ospel) en RKMSV (thuis tegen FC Cranedonk) met de trainers van deze teams.

Vanaf 15.30 uur zal vanuit sporthal De Körref de eredivisie-volleybalwedstrijd tussen de dames van Peelpush en Regio Zwolle live te volgen zijn. Kunnen de dames van trainer/coaches Johan Leenders en Wilfred Jacobs ook deze thuiswedstrijd winnen? Mocht deze wedstrijd om 17.00 uur niet afgelopen zijn, wordt de uitzending verlengt, zodat niets gemist hoeft te worden. Ook zal in deze uitzending de derby van zaterdagavond in de eerste divisie tussen de dames van VC Olympia en Stravoc Stramproy worden nabeschouwd. Hetzelfde geldt voor de uitwedstrijd van de Peelpush-heren bij Volley Tilburg.

Op zondag ook traditioneel aandacht voor handbal met in de rust van het voetbal een terugblik op de wedstrijd van de Bevo-heren van zaterdagavond in Volendam met assistent-coach Lambert van Berlo. Met Sterre Andriessen wordt de wedstrijd van deze dag van de jonge HCPM-dames tegen Uden nabesproken, terwijl de coach van de HCPM-hockeyheren Chris Leenders direct na afloop van hun wedstrijd thuis tegen Nova Heerlen laat weten hoe die verlopen is. Aan het begin van de uitzending uiteraard aandacht voor beugelen met een nabeschouwing op de regelrechte derby tussen De Flatsers en De Treffers.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.