Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vol sportweekend en derby’s bij P&M Sport

De competities zijn begonnen en de bal rolt, zweeft of wat dan ook weer volop. Uiteraard is P&M Sport dichtbij aanwezig om de verrichtingen van de vele sporters uit Peel en Maas van nabij te volgen.

In de uitzending van zaterdag 30 september is te gast Egchel-trainer Twan van de Mortel. Met hem kijken we kort terug op zijn 1ste seizoen bij het andere oranje, maar vooral vooruit naar dit seizoen met ook nu weer diverse derby’s in de 5e klasse. Egchel startte met een minimale zege op Heythuysen. Kan de ploeg dit een goed vervolg geven, te beginnen zondag op bezoek bij VCH in Boekend? Ook zal Twan van de Mortel de voetbaltoto spelen. Kan hij het beter doen dan Panningen-trainer Roel Scheurs vorige week? Verder wordt er met Ton van Dijk voorutigekeken naar RKMSV – Rood Wit (Helmond).

Verder op zaterdag veel aandacht voor de volleybalcompetitie, waarin de 2de speelronde op het programma staat. Met coach Roger Pellemans van de Peelpush heren wordt gekeken of de heren uit Meijel in het verre Koog aan de Zaan de goede competitiestart een passend vervolg kunnen geven. Met speelster Evi de Kleine wordt gesproken over de wedstrijd VC Olympia- VC Velden in de 2de divisie. Kunnen de dames uit Panningen revanche nemen voor de bekernederlaag tegen de ploeg uit Velden, met daarin ook enkele speelsters uit Peel en Maas en zo de mooie start als promovendus vervolgen? Met Luuk Sonnemans van promovendus VC Asterix wordt teruggekeken op de eerste thuiswedstrijd in de 1ste klasse van de heren uit Maasbree. Naast alle uitslagen van de Peel en Maas teams wordt er ook met de succesvolle trainer/coach van de VC Kessel-dames, Nico Maessen, gesproken over de derby tegen Hornerhof/HHC en zien we of zijn dames na de 4-0 zege vorige week koploper blijven.

Uiteraard is er ook aandacht voor de beugelcompetitie die in volle gang is. Zo zal er met Hem Hendrix gesproken worden over de lastige uitwedstrijd van Maasbree in Neer. Als een van de laatste ploegen die aan de competitie begint, zal er met de nieuwe trainer/coach Stefan Rudolph van de handbalheren van BSAC vooruitgekeken op de nieuwe competitie, die eigenlijk op zondag tegen BFC in Beek zou beginnen, ware het niet dat BFC zich ter elfde uren heeft teruggetrokken. Tenslotte zal met Jarno Hertzig gesproken worden over de zaalvoetbalwedstrijd De Gastronoom (Neer) tegen Baarlo.

Op zondag zal zoals gebruikelijk het amateurvoetbal de hoofdmood zijn. Live te volgen is vanaf sportpark De Roode Egge VV Kessel – Crescendia en zal ook de heuse derby tussen Baarlo en MVC ’19 vanaf De Meeren te volgen zijn. In de rust van de wedstrijden zal met Lambert van Berlo teruggekeken worden op de uitwedstrijd van de heren van Herpetz Bevo HC tegen Kras/Volendam in de BeNe-Liga van zaterdag avond en horen we of de ploeg ongeslagen is gebleven.

Met Wiel Janssen kijken we terug op de uitwedstrijd van de Meijelse beugelaars in Ell. Verder veel uitslagen van diverse sporten en terugblikken op wedstrijden van zaterdagavond in de volleybalcompetitie.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend in twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.