Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vol sportweekend in P&M Sport

Het einde van 2019 nadert. Dit weekend het laatste volledige sportweekend bij Omroep P&M Sport. Het volgende weekend zal in het teken staan het het P&M Hoes, dat dit jaar ook een duidelijke link met sport heeft.

Maar eerst dit weekend. Op zaterdag is P&M Sport live aanwezig is sporthal Piushof, waar de VC Olympia-volleybaldames de derby spelen tegen VC Velden. Live kan worden meegemaakt of de dames, die dit seizoen erg wisselende resultaten laten zien, in de eigen hal punten kunnen pakken en zo 2019 goed afsluiten. Joop Kempen van de VC Olympia-heren zal de wedstrijd van zijn team in Horn nabeschouwen, hetgeen ook aanvoerster Kim Faessen van de Tupos-dames, die de Maastrichtse studenten van Fyrfad ontvingen, doen.

Eric Kleine blikt terug op de onvervalste derby in de beugel ereklasse tussen OVU Kessel en De Flatsers. Bjorn Korsten van de ZVV Beringe zaalvoetballers laat weten hoe het zijn team vergaan is in de topper tegen ZVVM/Campus uit Berg en Terblijt. Met Angela Steenbakkers wordt gesproken over de prestaties in de eredivisie van haar team HandbaL Venlo als ook die van het Nederlandse damesteam tijdens het WK in Japan. Marcel Timmermans laat weten hoe het de darters van DC De Boesjer in de thuiswedstrijd tegen Quattra Bras uit Stijl vergaan is. Joost Blokland kijkt vooruit op de Neelder Veldloop.

Tenslotte zullen de trainers Ton van Dijk (RKMSV) en Bob Maas (Bevo) vooruitkijken naar de wedstrijden van hun teams op zondag. RKMSV speelt de derby tegen Grashoek en op donderdag de bekerderby tegen MVC ’19. Bevo ontvangt EMS Roermond en heeft de punten nodig. Beide trainers zullen ook de toto spelen.

Op zondag zal de derby RKMSV-Grashoek rechtstreeks vanaf sportpark De Starte te volgen zijn. Ook in Grathem bij VV GKC/RKHVC-VV Kessel en op sportparek Hookervenne bij Bevo-EMS zal Omroep P&M Sport aanwezig zijn. Alle wedstrijden beginnen deze zondag reeds om 14.00 uur. De overige wedstrijden van Peel en Maas-teams zullen ook op de voet gevolgd worden, waarbij geen doelpunt gemist hoeft te worden. Direct na afloop van de wedstrijden een nabeschouwing met diverse trainers, waarbij alle Peel en Maas-teams besproken worden.

Naast al dit voetbalgeweld, in de uitzending van zondag ook een nabeschouwing van de BeNe-liga wedstrijd van de Herpetz Bevo HC-handbalheren van zaterdag in Hasselt als ook direct na afloop die van de BSAC-dames die zondagmiddag in D’n Adelaer Westlandia ontvingen en op donderdag de bekerwedstrijd tegen HandbaL Venlo speelden. Tenslotte, ook aandacht voor beugelen, waar koploper BC Meijel op bezoek ging bij Grathem.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.