Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vol weekend P&M Sport

Hoewel door de herfstvakantie in enkele sporten geen volledig programma is, toch weer een weekend met twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Let op: vanaf heden zal P&M Sport op zaterdag om 18.30 uur beginnen en eindigen om 21.30. Dit om wedstrijden die veelal om 19.00 uur beginnen van een voorbeschouwing te kunnen voorzien.

Zo ook deze zaterdag, wanneer de heren handballers van Herpetz Bevo HC in de BeNe-liga de nummer laatst en nieuwkomer AtomiX uit het Belgische Haacht ontvangen. De mannen van Jo Smeets zullen de mooie serie in de eigen Heuf zeker een passend vervolg willen geven. P&M Sport is er rechtstreeks bij.

Verder op deze zaterdag een terugblik op de derby in het zaalvoetbal tussen ZVV Beringe en Inter ’80 uit Venlo. Coach Rudy Beurskens van de VC Asterix-volleybalsters laat weten of zijn team de eerste zege heeft kunnen behalen. Sjoerd Simons van de Peelpush-heren blikt vooruit op de zware thuiswedstrijd van zondag tegen kampioenskandidaat Reflex Kampen. Aanvoerder Tom Heines van Tupos bericht over de wedstrijd van de Baarlose heren tegen de lange mannen uit Odiliapeel. Ook aan het woord komt Angela Steenbakkers. Met haar wordt gesproekn over de verrichtingen van haar nieuwe team, HandbaL Venlo, in de eredivisie.

Ook wordt er vooruitgeblikt op enkele voetbalwedstrijden van zondag. Ex-Baarlo-trainer Rob Geenen, tegenwoordig bij FC Maasgouw, kijkt vooruit naar de confrontatie van zijn nieuwe ploeg tegen koploper Kessel. Grashoek-trainer Wil Bongers schat de kansen in van zijn team tegen het sterke Bruheze uit Helmond. De nieuwe Bevo-trainer Bob Maas schat de kansen in van zijn team bij Reuver en zal teven de P&M Voetbaltoto spelen.

In de uitzending op zondag, zoals gebruikelijk vanaf 14.00 uur, zal de wedstrijd FC Maasgouw-VV Kessel rechtstreeks te volgen zijn, terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden zullen de trainers Ton van Dijk (RKMSV), Tom van Bergen (MVC ’19) en Joeri Janssen (Baarlo) katen weten hoe hun teams het ervan afgebracht hebben tegen respectievelijk FC Cranendonck, Sportclub Irene en IVO.

Op zondag ook aandacht voor handbal; in de rust van het voetbal zal assistent-coach Lambert van Berlo terugkijken op de wedstrijd van Herpetz Bevo HC in de BeNe-liga van zaterdagavond. Met Chris Leenders worden de prestaties van de hockeyheren van HCPM besproken; zij speelden deze zondag thuis tegen MHC Deurne. Met coach Kees Bosch wordt besproken of de de VC Olympia-volleybaldames hebben kunnen stunten tegen VC Ledub. Met Johan Leenders wordt het dubbelprogramma en de herintrede van de Peelpush-dames in de eredivisie ge-analyseerd. Bert-Jan Trines van de Meijelse zaalvoetballers laat weet hoe het zijn ploeg in de zware uitwedstrijd in Venray vergaan is.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag dus vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.