Menu

Twitter feed Omroep P&M

Volleybal en voetbal live P&M Sport

Komend weekend weer een uitgebreid scala aan sporten in de uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Op zaterdag zal de eredivisie volleybalwedstrijd tussen de dames van Peelpush en Dros Alterno uit Apeldoorn centraal staan. Deze is vanaf 20.00 uur live vanuit sporthal De Körref in Meijel te volgen. Kan de ploeg van trainer/coach Johan Leenders de tweede thuiswedstrijd ook in winst omzetten?

Verder uit de volleybalwereld in deze uitzending aandacht voor zowel de dames als heren van VC Olympia. Johan Hoeijmakers analyseert de wedstrijd in de ereklasse van het beugelen van HBC Helden tegen Kronenberg, terwijl Bjorn Korsten laat weten hoe het de zaalvoetballers van ZVV Beringe in de topklasse vergaat, zo net voor de derby tegen ZV Sèrum. Coach Bjorn Willunat laat direct na afloop van de wedstrijd weten of de Bevo-handbaldames in de eigen Heuf hebben kunnen stunten tegen koploper Dongen. Bram Hunnekens blikt terug op wedstrijd van de tafeltennissers van TTV Fortus deze zaterdag thuis tegen koploper SETA Swalmen.

Sterre Andriessen blikt vooruit op de wedstrijd van haar hockeydames van HCPM zondagmiddag tegen Helmond. Koningslust-trainer Gé Ummenthun doet dat ook op de wedstrijd van zijn team in en tegen Roggel. Hij zal tevens de P&M voetbaltoto spelen. Tenslotte is er aandacht voor Jumping Indoor Helden en de MaalbeekCross.

In de uitzending op zondag, zoals gebruikelijk vanaf 14.00 uur, zullen de wedstrijden Grashoek-ONDO en Reuver-Kessel rechtstreeks te volgen zijn, terwijl de verrichtingen van alle andere Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd worden. Direct na afloop van de wedstrijden zal Ton van Dijk laten weten hoe RKMSV het ervan afgebracht heeft tegen het Brabantse Bruheze en zijn collega’s William van Moorsel (Panningen) en Rob Jacobs (Helden) hoe het hun ploegen tegen koploper Sportclub Irene en respectievelijk Melderslo vergaan is.

Op zondag ook aandacht voor handbal met een terugblik op de wedstrijd van de Bevo-heren, die zaterdagavond voor de BeNe-liga op bezoek gingen in Houten. Tom Heines van de Tupos-heren en coach Ad Jansen van de VC Grashoek-dames laten weten hoe hun volleybalteams het zaterdag in de gespeelde uitwedstrijden het ervan afgebracht hebben. Eric Kleine laat weten of de Kesselse beugelaars hebben kunnen stunten tegen het schier ongenaakbare Neer. Evenals zondag zal er ook geschakeld worden naar Jumping Indoor Helden en de MaalbeekCross.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee volle uitzendingen van Omroep P&M Sport.