Menu

Twitter feed Omroep P&M

Volleybal, voetbal, atletiek bij P&M Sport

Ook het eerste weekend van december, zo net voor Sinterklaas, een vol sportweekend. Uiteraard houdt Omroep P&M Sport Peel en Maas op de hoogte van de vele gebeurtenissen op de velden en andere sportlocaties.

Zo spelen zowel de volleyballers als volleybalsters van Peelpush in de achtste finale van de nationale beker. Hierop zal met de coaches Johan Leenders (dames) en Sjoerd Simons (heren) worden teruggekeken. Zal het de heren lukken om in eigen huis te stunten tegen de eredivisieploeg uit Zwolle? De heren van Tupos spelen de topper en derby tegen VC Limac uit Linne; Tom Heines laat weten of de Baarlose heren de punten in De Kazing hebben weten te houden. Met trainer/coach Nico Maessen van VC Kessel wordt besproken of de Kesselse dames het net niet hebben weten om te zetten in net wel in de thuiswedstrijd tegen Vocala uit Beugen.

Met Jan Saris en Johan Hoeijmakers worden de persoonlijke beugelkampioenschappen die dit weekend in Ell gespeeld worden geanalyseerd. Yannick Smedts bericht over de 9e wedstrijd in Toma Cycles Cup. Met Lambert van Berlo wordt besproken of de handballers van Herpetz Bevo HC de goede reeks in de BeNe-Liga hebben weten voort te zetten in de lastige uitwedstrijd in sporthal De Bloemhof tegen Aalsmeer.

Met Egchel-trainer John Smedts wordt de derby tegen het andere oranje uit Neer (RKSVN) besproken. Deze week een dubbele voetbaltoto. Zowel Panningen-trainer Roel Schreurs als Bevo-trainer Wilgert Janssen zullen laten hun voorspellingen laten horen. Uiteraard zullen de verrichtingen van alle teams op de voet gevolgd worden.

Tenslotte ook aandacht voor atletiek, waar de 4e wedstrijd in de Limbra Crosscompetitie op het programma staat.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.