Menu

Twitter feed Omroep P&M

Volleybaltopper live bij P&M Sport

De volleybaldames van Tupos uit Baarlo zijn de trotse koploper in de promotieklasse. Deze zaterdag spelen ze thuis tegen nr 2 Furos uit Kerkrade. P&M Sport zal vanuit sporthal De Kazing live verslag doen van deze onvervalste topper.

Verder zal er contact zijn met Australië, waar wielrenster Sabrina Stultiens op trainingskamp is en deelneemt aan wedstrijden. Hoe vergaat het haar Down Under?

Op zaterdag ook aandacht voor paardensport, de derby tussen Panningen en Koningslust in de schietsport, de dames van Peelpush in gevecht om de play-outs te ontlopen en kunnen de handbaldames van BSAC de koppositie waarmaken?

Uiteraard ook vooruitblikken op de eerste amateurvoetbalwedstrijden in 2018 op zondag met de trainers van Helden en RKMSV uit Meijel.

Op zondag gaat de bal weer rollen in het amateurvoetbal. Vanaf sportpark Panningen-Noord zal de wedstrijd tussen het goed presterende Panningen en RKASV uit Assenray live te volgen zijn. Met trainer Rob Geenen zal na afloop worden teruggekeken op de wedstrijd Ysselsteyn-Baarlo.

Op zondag zal traditioneel begonnen worden met een nabeschouwing op de beugelcompetitie van zaterdagavond met dit keer speciale aandacht voor de verrichtingen van Helden en Meijel.

Ook zal gesproken worden met trainer Nico Maessen van de Kesselse dames, die zaterdag hun koppositie verdedigen in de topper bij ADC in Urmond, en met Sacha Linthout over het lastige seizoen van de dames van VC Asterix. In de ust van het amateurvoetbal een nabeschouwing met Lambert van Berlo van de wedstrijd van Herpetz Bevo HC in de BeNe-lIga handbal. Kon de ploeg winnen in Tongeren en volop mee blijven doen om een plaats in de Final Four?

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral lokaal sportnieuws het komend weekend bij Omroep P&M Sport, zaterdag vanaf 19.00 uur en zondag vanaf 14.00 uur.