Menu

Twitter feed Omroep P&M

Voorlopige eindstand P&M Hoés 2017: € 11.807,66

Het voorlopige eindbedrag dat in de actieweek en tijdens de drie dagen P&M Hoés is opgehaald bedraagt maar liefst € 11.807,66!

Iets na vier uur zondagmiddag werden de drie dj's Sjoerd Groothuis, Renske Steijvers en Jip Huijs door wethouders Roland van Kessel en Raf Janssen bevrijd uit het P&M Hoés. Door middel van ballonnen verstopt in het publiek werd vervolgens dit mooie voorlopige eindbedrag bekend gemaakt.

Alle donaties komen ten goede aan de Stichting Leergeld Peel en Maas. De stichting biedt kinderen, die om financiële redenen niet mee kunnen doen, de kans om te kunnen deelnemen aan sport, cultuur en schoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Er werden veel acties georganiseerd rondom deze actieweek van Omroep P&M voor het goede doel. Zo was er een statiegeldactie die tot nu toe € 500,- opleverde en brachten verschillende acties door Hoera Kindercentra € 2200,- op. 

P&M Hoés op het plein
Het was gezellig druk op het plein bij Ut P&M Hoés waar veel artiesten optraden, zoals de Zingende Schlager, Linda Zijlmans, Bare Bones, Sjloetingstied én De Breurkes. 

In januari zal het definitieve eindbedrag bekend worden. In de tussentijd lopen nog vele acties, het bedrag kan dus nog flink oplopen.