Menu

Twitter feed Omroep P&M

Word ook Vriend van Omroep P&M

Steun Omroep P&M en profiteer van de vele voordelen!

Bij Omroep P&M werkt een team van enthousiaste vrijwilligers dagelijks, met hart en ziel, samen aan het maken van lokale radio, televisie en tekst-tv. Laat ook úw hart spreken en maak Omroep P&M sterker, zodat we ook in de toekomst de programma’s kunnen blijven maken waar u graag naar kijkt en luistert.

 

VRIEND VAN OMROEP P&M

Honderden mensen zijn al Vriend van onze lokale omroep. Bent u nog geen Vriend? Wij verwelkomen u graag!
 
WELKE VOORDELEN HEEFT U ALS VRIEND?

U steunt Omroep P&M. Met uw aanmelding en uw steun kan Omroep P&M ook in de toekomst radio- en televisieprogramma's blijven maken, gericht op de gemeente Peel en Maas en de gemeente Beesel.    • Uw verjaardag wordt niet vergeten. U wordt gefeliciteerd op de radio als u dit op prijs stelt.     • U ontvangt een aantal keren per jaar de P&M Vrienden Nieuwsbrief, met behalve nieuwtjes en foto’s ook leuke prijsvragen. Zo leert u onze omroep steeds beter kennen.     • Gratis toegang als publiek tijdens een aantal tv- en/of radio-uitzendingen die in onze nieuwsbrief bekend gemaakt zullen worden.     • Gratis rondleiding in de studio met koffie of thee.

 


WAT KOST EEN VRIENDSCHAP VAN OMROEP P&M?
Vanaf 15 euro per jaar bent u al Vriend van Omroep P&M.
 
Wilt u uw lokale omroep ondersteunen en tegelijkertijd zelf profiteren van leuke voordelen en verrassingen? Meldt u dan nu aan door het aanmeldingsformulier uit te printen, in te vullen en op te sturen.

Namens alle medewerkers van Omroep P&M,
hartelijk dank voor uw bijdrage!
 
 
 
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

 

 
Wijzigingen doorgeven
Wijzigingen van bovenstaande gegevens dienen tijdig doorgegeven te worden. Gebruik hiervoor het e-mailadres vrienden@omroeppenm.nl . Schriftelijk doorgeven kan ook. Stuur een briefje met de wijzigingen naar Omroep P&M, t.a.v. de Penningmeester, Schout van Merwijckstraat 2, 5981 EL Panningen.