Menu

Twitter feed Omroep P&M

Wederom bijzondere gast en derby’s bij P&M Sport

Deze week in Omroep P&M Sport op zaterdag een bijzondere gast; niemand minder dan voormalig top-scheidsrechter Ed Janssen zal in de studio aanschuiven bij presentator Jost Blokland. Deze Meijelnaar was een graag geziene gast op de Nederlandse eredivisie en internationale velden. Nu hij daar wat afstand van genomen heeft, heeft hij tijd kunnen vinden om aanwezig te kunnen zijn in deze uitzending van Omroep P&M Sport.

Verder op zaterdag aandacht voor de topper in de BeNe-liga handbal. Live vanuit sportarena De Heuf kan gevolgd worden of de heren van Herpetz Bevo HC ook thuis van de ijzersterke koploper Achilles Bocholt uit België kunnen winnen en zo het puntverlies van de laatste 2 weken kunnen compenseren. Ook wordt direct na afloop van hun wedstrijd met de coach van de BSAC-dames, Marcel van Lier, gesproken of het Maasbreese team zich in het verre Schiedam heeft kunnen herstellen. Naast al dit handbal-geweld, ook ruim aandacht voor volleybal; coach Sjoerd Simons laat weten of de Peelpush-heren hun thuiszege van vorige week een vervolg hebben kunnen geven met een stunt bij koploper VCN in Capelle aan den Ijssel. Hetzelfde geldt voor Nico Maessen, trainer/coach van VC Kessel-dames, die op bezoek gingen bij nr 2 VC Volt in Beers.

Tenslotte blikken de trainers William van de Moorsel (Panningen) en Joeri Janssen (Baarlo) vooruit op de derby’s die hun ploegen die op zondag spelen tegen Kessel en MVC ‘19. Grashoek-trainer Wil Bongers geeft voorbeschouwing op wedstrijd van zijn team tegen DESM Weert, die eigenlijk gewonnen moet worden en zal tevens de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag zullen de voetbalderby’s vanaf sportparken Panningen-Noord en De Meeren centraal staan en live te volgen zijn. Maar ook de thuiswedstrijd van Grashoek zal rechtstreeks gevolgd worden. De overige wedstrijden van Peel en Maas-teams zullen ook op de voet gevolgd worden, waarbij geen doelpunt gemist hoeft te worden. Hierbij ook zeker extra aandacht voor de derde derby dit weekend, die tussen Koningslust en Bevo.

Naast al dezxe derby’s in de voetbalwereld, in de uitzending van zondag ook een nabeschouwing van de wedstrijd van de BSAC-handbalheren, die zaterdagavond in Venray werd gespeeld als ook direct na afloop van de wedstrijd Herpetz Bevo HC-dames, die op de vroege zondagmiddag wordt gespeeld. Traditioneel zal assistent-coach Lambert van Berlo de wedstrijd van de Herpetz Bevo HC heren nabeschouwen.

Tenslotte, ook aandacht voor paardensport, volleybal en zaalvoetbal, waarbij John Korsten laat weten hoe het ZVV Beringe in Geleen vergaan is en wat hij verwacht van de wedstrijd maandagavond thuis tegen ZVVM/Campus uit Berg en Terblijt. Coach Rudy Beurskens van de VC Asterix-volleybaldames laat weten of zijn dames de eerste zege een passend vervolg hebben kunnen geven. Tom Heines van de Tupos-heren laat weten of zijn heren hebben kunnen stunten bij nr 2 Hovoc in Horst. Loes Engels bericht over de dressuurwedstrijden in Panningen

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.