Menu

Twitter feed Omroep P&M

Wedstrijd Bevo verplaatst na miscommunicatie

16 maart 2021

De wedstrijd van Herpertz/Bevo HC tegen KEMBIT-Lions van dinsdagavond is verplaatst na een miscommunicatie tussen de gemeente Sittard-Geleen en Lions.

Dat schrijft 1Limburg. De wedstrijd stond dinsdagavond om 20.00 uur gepland. Vanwege de geldende avondklok vroeg de thuisclub aan de gemeente of zij toestemming kon geven om toch te mogen spelen. Sittard-Geleen gaf aan Lions aan dat een gemeente niet bevoegd is om te beslissen over de avondklok. Volgens de regionale omroep werd het advies verkeerd verwoord met miscommunicatie tussen de gemeente en Lions tot gevolg.

Lions en Bevo besloten samen om de wedstrijd te verplaatsen naar zaterdagmiddag 3 april. Bevo-speler Jeroen van den Beucken vertelt aan L1 dat die verplaatsing juist gunstig kan zijn. "Dat is fijner voor de jongens die doordeweeks moeten werken." Ook trainer Christoph Jauernik ziet het positieve ervan in. "Nu hebben we meer tijd om nog wat trainingen af te werken. We hebben nog wel wat dingen liggen die we graag willen oefenen. Daardoor kunnen we ons net wat beter voorbereiden voor de volgende wedstrijd."

Bevo speelt aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd tegen Aalsmeer.