Menu

Twitter feed Omroep P&M

Weer verlies voor handbalsters BSAC

25 november 2019

Voor de derde keer op rij kregen de handbalsters van BSAC een nederlaag te slikken. Ditmaal was Oliveo met 29-21 te sterk.

Een inzinking aan het eind van de eerste helft werd de ploeg uit Maasbree fataal. Tot 8-9 liep de score gelijk op, daarna zakte het tot dan toe sterke collectief als een kaartenhuis in elkaar. BSAC was aanvallend niet de mindere, maar grossierde in afspeelfouten en gemiste kansen. Vooral defensief ging er veel mis, waardoor de gastvrouwen uit Pijnacker konden uitlopen naar een 16-10 ruststand. Twee snelle tegentreffers na de pauze gaven nieuwe hoop, maar de opleving was van korte duur. Het ambitieuze Oliveo, dat net als vorig seizoen bovenin wil meedraaien, zette de wedstrijd spoedig naar zijn hand. Pas in het laatste kwartier konden de bezoeksters wat terug doen. Het was te laat om de opgelopen schade te repareren.

BSAC is gezakt naar de zevende plek en krijgt zondag bezoek van Dongen, de huidige nummer drie van de tweede divisie. Het zal een zware opgave worden om de punten in eigen huis te houden.