Menu

Twitter feed Omroep P&M

Win kaartjes voor Parkfeesten Helden

Deze week zijn er tijdens de programma's van Omroep P&M kaartjes te winnen voor de Parkfeesten Helden op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus. In Goeiemorgen Peel en Maas is van maandag 17 t/m vrijdag 21 een speciale prijsvraag te horen, waarmee je kaartjes kunt winnen voor de zaterdag van de Parkfeesten.

Ook zijn in de programma's P&M Exclusive tussen 12.00 en 14.00 uur op zaterdag 22 augustus, AfterWeekend op maandag 24 augustus om 17.00 uur, PemmersFM op donderdag 27 augustus om 17.00 uur en het tv-programma Zomer in Peel en Maas (maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur) kaartjes te winnen voor het evenement.

Op tv zendt Omroep P&M tussen maandag 24 en vrijdag 28 augustus een voorbeschouwing uit rondom de Parkfeesten. Op maandag 31 augustus is er een compilatie te zien van het evenement.

Spelvoorwaarden:
Door deelname aan het spel gaat de deelnemer akkoord met de genoemde algemene voorwaarden prijsvragen alsmede met de volgende specifieke voorwaarden met betrekking tot de prijsvraag.
Deelname aan de prijsvraag is mogelijk gedurende de periode vanaf 17-08-2015 t/m 23-08-2015 (hierna: de “Actieperiode”).
De deelnemers/ster maakt per Spelronde kans op 1 X 2 kaartjes voor de Parkfeesten Helden op zaterdag 29 augustus 2015.
Aan het einde van de Actieperiode wordt de winnaar door loting bepaald.
Het deelnemen aan deze actie is kosteloos (met uitzondering van de kosten voor het internet gebruik).
Alleen als jij de winnaar bent, ontvang je een bericht terug van Omroep P&M.
De winnaar kan de kaartjes van de Parkfeesten Helden ophalen bij de kassa onder vermelding van de naam en het tonen van een geldig identiteitsbewijs.
Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd voor deelname.