Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Wint Omroep P&M een Lokale Omroep Award?

Omroep P&M is met het programma P&M Nieuws genomineerd voor een Lokale Omroep Award in de categorie ‘nieuws en actualiteiten’. Vrijdag wordt de prijs uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. Met nog vier andere genomineerden maakt Omroep P&M kans op de prijs.

De Lokale Omroep Awards zijn de prijzen voor de beste producties voor de lokale omroepen van Nederland. Het programma ‘P&M Nieuws’ hoort bij de beste nieuwsprogramma’s van de lokale omroepen in Nederland.

Hoofdredacteur Bart Nelissen is trots. ‘Dit is een mooie waardering voor de weg die we enkele jaren zijn ingeslagen om elke dag het laatste nieuws uit de haarvaten van de samenleving te verslaan op Omroep P&M. Dat doen we niet alleen op tv, maar ook op radio, internet en onze app. Omroep P&M is daarmee sterk verankerd in de samenleving. Deze nominatie komt alle medewerkers toe die zich inzetten voor de omroep van de gemeente Peel en Maas.’

De jury van de Lokale Omroep Awards bestaat uit Toine van Peperstraten (FOX TV en SBS6), Bart Jan Cune (538 Nieuws), Astrid de Jong (NPO Radio 1), Timo Kamst (opleidingscoördinator NPO Campus) en Jeroen Overbeek (NOS Journaal).