Menu

Twitter feed Omroep P&M

  • Bewoners van de Oude Schans in Reuver zijn geschrokken dat een 18-jarige buurtgenoot is opgepakt vanwege het voorbe… twitter.com/i/web/status/1…

Wint P&M een Lokale Media Award?

In Hilversum worden vrijdag de Lokale Media Awards uitgereikt. Omroep P&M is opnieuw genomineerd voor de prijzen voor de beste producties van de lokale omroepen in Nederland. Voor de vierde keer opnieuw. En dit jaar niet één nominatie, maar twee.

Het programma Politiek Café, dat de omroep maakte in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, is genomineerd in de categorie 'nieuws'. Ook de kennisquiz Code 1894 is genomineerd in de categorie 'video'.

De onafhankelijke vakjury, bestaande uit Timo Kamst (opleidingscoördinator bij 3FM), Jurre Bosman (directeur NPO Radio), Sieb Kroeske (docent radiomanagement Hogeschool InHolland), Ton Verlind (journalist en media-adviseur) en Loek Mentink (eindredacteur bij Endemol Shine Nederland Producties), reikt deze prijzen uit.

De Lokale Media Awards zijn een initiatief van de verenigde lokale publieke omroepen (OLON) en worden georganiseerd door het brancheorgaan Stichting NLPO. De prijsuitreiking vindt vrijdag plaats tijdens De Avond van de Streekomroep in Hilversum.