Menu

Twitter feed Omroep P&M

Zoektocht naar winterse gerechten in Beesel

7 oktober 2021

Ontdek Beesel gaat met lokale ondernemers op zoek naar de lekkerste winterse gerechten van Beesel. De zes lekkerste gerechten worden in december gebundeld in een digitaal boekje, inclusief advies voor bijpassende dranken en zijn te proeven bij café Ronckenstein.

Koks gezocht
Veel mensen vinden het leuk om te koken. Sommige gerechten zijn al generaties in de familie en worden telkens weer opnieuw bereid. Alle recepten worden beoordeeld door Karin Vogels van café Ronckenstein, Niels Drissen van speciaalbierwinkel Bhier en Toine Houterman van slijterij Salut. Niels en Toine gaan de zes recepten voorzien van drankadvies. Daarnaast gaat Karin de recepten en dranken in december in haar café serveren.


Beesel Kookt
Deelnemers dienen het recept en een foto van hun creatie in te sturen naar info@ontdekbeesel.nl. Deze informatie moet uiterlijk maandag 1 november binnen zijn. Karin, Toine en Niels beoordelen alle creaties. Als de zes gerechten gekozen zijn en het drankadvies is uitgebracht, wordt alles gebundeld in een digitaal boekje. In december zijn de gerechten en dranken als kleine proeverijtjes ook te bestellen bij café Ronckenstein in Reuver.