Menu

Twitter feed Omroep P&M

Zondag weer derbytime bij P&M Sport

Ook deze zondag weer derbytime bij Omroep P&M Sport. Wederom heel veel live amateurvoetbal. Wat te denken van Panningen tegen Bevo in de vierde klasse, de klasse die bol staat van de derby’s, maar deze is toch wel een van de meer bijzondere.

Deze strijd tussen Kepel en Beringe zal dan ook rechtstreeks vanaf sportpark Panningen-Noord te volgen zijn. Maar ook vanaf sportpark Kerkeböske zal een derby te volgen zijn, en wel die in de 3de klasse tussen Helden en Baarlo. Tenslotte zal vanuit Kessel de laatste Peel en Maas-derby van dit weekend in het amateurvoetbal tussen de plaatselijke trots en RKMSV uit Meijel rechtstreeks te volgen zijn. Ondanks dat toeschouwers niet zijn toegestaan hoeven de luisteraars van Omroep P&M Sport geen enkel hoogte-/dieptepunt van deze wedstrijden te missen. Met de trainers van Helden, Panningen en Kessel zal na afloop nabeschouwd worden. Ook Egchel-trainer Jonn Smedts laat weten hoe het zijn oranje-mannen in de thuiswedstrijd tegen Nieuw Woensel vergaan is. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor volleybal. Met ook hier een derby, die zaterdagavond gespeeld werd. VC Olympia-aanvoerster Josien Hoeymakers zal terugblikken op deze derby van haar team in de eerste divisie tegen koploper Peelpush. Met Joop Kempen van de VC Olympia-heren zal besproken worden of het Pannings team de goede competitie start een vervolg heeft kunnen geven in de derby bij Accretos in Neer.

In de rust van de voetbalwedstrijden zal met Chris Leenders geschakeld worden. De coach van de HCPM hockeyheren analyseert of zijn team de royale nederlaag van vorige week vandaag heeft kunnen rechtzetten in de thuiswedstrijd tegen Heesch. Met trainer Leon Geraads van de BSAC-handbalheren wordt de uitwedstrijd bij Wittenhorst die op de vroege zondag werd gespeeld nabeschouwd.

Met de huidige ontwikkelingen worden er diverse wedstrijden uitgesteld; op moment van publiceren is dit het geval voor de wedstrijden van de dames- en heren-volleyballers van Peelpush, de handbalheren van Herpetz Bevo HC alsmede alle beugel- en dartswedstrijden. Deze ontwikkelingen worden uiteraard gevolgd en kunnen resulteren in een aanpassing van het programma.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.