Menu

Twitter feed Omroep P&M

Zonnebloem Peel en Maas zoekt vrijwilligers en gasten

19 oktober 2021

In Peel en Maas heeft de Zonnebloem afdelingen in Baarlo, Beringe, Grashoek, Helden, Kessel, Maasbree, Meijel en Panningen. Er is ook nog een afdeling Jongeren voor heel Peel en Maas. Alle afdelingen doen hun best om zoveel mogelijk mensen te bereiken en als gast te verwelkomen. Ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger of gast door een e-mail te sturen naar: famhaarmeijer@home.nl of neem contact op met Marie-Louise Haarmeijer:

06-302 775 53. Of wil je eerst graag verder geïnformeerd worden over de Zonnebloem in je dorp?

De Zonnebloem-afdelingen in Peel en Maas organiseren het hele jaar door verschillende activiteiten. Activiteiten voor groepen maar ook kleinschaliger en één-op-één-activiteiten. De negen Zonnebloem-afdelingen in Peel en Maas hebben totaal ongeveer 260 vrijwilligers. Mensen die regelmatig gasten persoonlijk bezoeken. Mensen die graag uitjes, activiteiten en vakanties organiseren of af en toe een klein cadeautje bezorgen.

De activiteiten van de Zonnebloem brengt mensen met een lichamelijke handicap samen en gaat op die manier vereenzaming en isolement tegen.

Stockfoto