Panningen, Netherlands

Nieuw leven in Heldense discotheek aan Molenstraat

Remco Heussen gaat de discotheek aan de Molenstraat in Helden nieuw leven inblazen. Het voormalige Palladio en Club Ultra gaat binnenkort open onder de naam 'Switch'. Dat schrijft de HALLO Peel en Maas.
De redactie | 30 augustus 2023 20:15 | Aangepast op 30 augustus 2023 20:15
De Egchelnaar gaat thema-avonden organiseren en het pand verhuren, zo schrijft het weekblad. Heussen was eerder ook al verbonden aan de discotheek. Samen met Jip Haenen runde hij enige tijd de club, nadat Palladio failliet was gegaan.

Club Ultra
Vorig jaar sloot Club Ultra de deuren. De club stopte vanwege de hoge kosten en een tekort aan personeel. Na de sluiting waren er plannen voor woningbouw. Nu probeert Heussen het opnieuw. Inmiddels is er geen discotheek meer in Helden. Veel inwoners vonden hun liefde bij de Heldense discotheek, jarenlang bekend onder de naam Kubke.

Stages
Switch bestaat volgens de HALLO straks uit drie area’s: het hoofdpodium, Jaks en de wintertuin. Heussen wil met veel partijen gaan samenwerken en ook kerstshows en andere groepen, zoals Kindervakantiewerk, verwelkomen. In oktober moet de nieuwe horecagelegenheid open gaan.

Lees meer over:

Remco Heussen|Discotheek|

Meest gelezen

Afscheid Ann Philipsen druk bezocht

De redactie | 4 mei 2024 17:00

Lees ook

Club Ultra sluit de deuren

Club Ultra sluit eind december voorgoed haar deuren. De club stopt vanwege de hoge kosten en een tek...