Panningen, Netherlands

Over ons

Omroep P&M is de lokale omroep van de gemeente Peel en Maas en gemeente Beesel. Dagelijks verzorgt de omroep uitzendingen op radio, tv en online, gericht op de Peel en Maas regio. Ons uitzendgebied bezet ruim 56.000 inwoners.

Steun ons
Word ook Vriend van Omroep P&M en draag ons een warm hart toe. Klik hier en vul het aanmeldingsformulier in of stuur een mail naar vrienden@omroeppenm.nl. Voor 15 euro per jaar bent u Vriend van Omroep P&M. En bent u jarig, dan feliciteren we u op de radio.
 
Omroep P&M werkt samen met collega-omroepen in de regio, zoals Omroep Horst aan de Maas, Omroep Venlo, Omroep ML5, Omroep Venray, GennepNews en Maasland.

Nieuws
Nieuwstips kun je mailen naar redactie@omroeppenm.nl. De redactie neemt contact met je op als we aandacht aan het onderwerp willen besteden. Omdat we iedere dag erg veel berichten binnenkrijgen, kunnen we helaas niet alle mails persoonlijk beantwoorden.

De redactie is ook telefonisch bereikbaar op 077 306 63 33 tussen 9.00 en 17.00 uur. Bart Nelissen is eindverantwoordelijk voor de redactie. De omroep werkt verder met professionele en vrijwillige redacteuren.


Agendaberichten
Agenda berichten voor onze ‘uitagenda’ op radio, tekst-tv, tv en website dienen 15 dagen vóór aanvang van het evenement ingestuurd te worden naar de redactie van Omroep P&M (redactie@omroeppenm.nl). De berichten dienen een korte beschrijving van het evenement te bevatten van maximaal 100 woorden, inclusief foto (bestandsformaat jpeg). De redactie neemt de vrijheid om jouw bericht aan te passen, in te korten of op een andere manier te wijzigen.

De redactie neemt contact met jou op als we middels een interview aandacht willen besteden aan het door jou voorgestelde onderwerp.

Contact:
Omroep P&M
Schout van Merwijckstraat 2
5981 EL Panningen (NL)

T: 077 - 30 66 33 3
E: redactie@omroeppenm.nl