Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws


Filteren op datum:
        

Herinrichting Gebied Kwistbeek in de herfst van start

Gepubliceerd op: 07-07-2020 16:25

In het najaar start Waterschap Limburg met de herinrichting van Gebied Kwistbeek om een klimaatbestendige beek te kunnen realiseren.
Lees verder

Eerste bewustwordingsbordje onthuld

Gepubliceerd op: 07-07-2020 15:40

Het eerste bewustwordingsbordje is maandag door burgemeester Delissen onthuld. Een raadsvoorstel over een schone omgeving voor speelplaatsen/plekken van de kinderraadsleden van basisschool De Liaan werd in de kinderraadsvergadering aangenomen. Een van de actiepunten was het maken van bewustwordingsbordjes.

De bordjes zijn door de leerlingen zelf ontworpen. Het eerste bordje werd door de burgemeester, kinderraadsleden Lola en Babs en kinderwethouder Toon onthuld. De bordjes komen op alle schoolpleinen in Peel en Maas te staan en roepen op om afval op te ruimen. Ook op andere plekken komen bordjes te hangen.

Foto's: Karin Jacobs
Lees verder

Amhaouch steunt De Jonge

Gepubliceerd op: 07-07-2020 10:47

CDA-kamerlid Mustafa Amhaouch uit Panningen heeft zijn steun uitgesproken voor Hugo de Jonge als nieuwe lijsttrekker van het CDA. Amhaouch laat weten: ´Met veel moed en leiderschap is hij ingestapt om ons uit de Coronacrisis te leiden´.
Lees verder

Versoepelingen bezoekersregeling VieCuri

Gepubliceerd op: 07-07-2020 10:36

Vanaf vandaag is de bezoekregeling voor patiënten die in VieCuri Medisch Centrum zijn opgenomen verder versoepeld. Bezoek is dagelijks tussen 14.30 en 20.00 welkom.
Lees verder

Oefentoernooi voor Bevo Hc

Gepubliceerd op: 07-07-2020 09:39

Bevo Hc speelt in de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen een oefentoernooi tegen Lions, Aalsmeer en Volendam. Er worden door de verenigingen onderlinge vriendschappelijke duels gespeeld, in de twee weekenden voorafgaand aan de start van de BENE-League.
Lees verder

Meer Nieuws