Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws


Filteren op datum:
        

Carnivora zoekt nieuwe locatie

Gepubliceerd op: 18-01-2021 15:49

Stichting Carnivora is op zoek naar een nieuwe locatie. Door de gevolgen van het coronavirus is de verhuurder van de huidige locatie genoodzaakt het pand te verkopen, waardoor de stichting die exotische dieren opvangt, op straat komt te staan. Carnivora zat zes jaar op de locatie in Beringe.
Lees verder

Rechter stelt gemeente in gelijk

Gepubliceerd op: 18-01-2021 15:15

De rechter heeft maandag de gemeente Peel en Maas in het gelijk gesteld in de zaak tegen vakantiepark De Berckt in Baarlo. Oostappen mag arbeidsmigranten niet tijdelijk opvangen op De Berckt, zo oordeelde de rechter.
Lees verder

AED’s vervangen door nieuw model

Gepubliceerd op: 18-01-2021 13:02

Een aantal gemeentelijke AED’s in Peel en Maas is vervangen door een nieuwer model. De gemeente en stichting Hart voor Peel en Maas zorgen voor de coördinatie van alle gemeentelijke AED’s.
Lees verder

Video Maasbrees echtpaar gaat viral

Gepubliceerd op: 18-01-2021 11:06

Een uitspraak van een echtpaar uit Maasbree tijdens een demonstratie zondag in Amsterdam wordt op social media massaal gedeeld. In de video van NH Nieuws wordt door een man, die zelf zegt arts te zijn, beweerd dat artsen het coronavirus faken. Volgens hem zouden doktoren 20.000 euro krijgen per patiënt.

IC-arts Diederik Gommers heeft op Instagram gereageerd op het filmpje. Hij vindt dat iedereen het recht heeft om te demonstreren, maar vindt het wel gevaarlijk. Hij vraagt dan ook om de regels in acht te nemen.

De Maasbreese huisartsen laten weten dat de man geen huisarts is, maar een basisarts. In een reactie zegt huisarts Ramon Aendekerk: 'Als huisartsen van Maasbree hebben wij een compleet andere zienswijze.'

De Inspectie Gezondheidszorg onderzoekt of uitspraken wel door de beugel kunnen.
Lees verder

Mustafa Amhaouch 15e op CDA-lijst

Gepubliceerd op: 17-01-2021 20:32

Mustafa Amhaouch staat op plek 15 van de CDA kieslijst voor de verkiezingen in maart. Zaterdag werd de kieslijst officieel vastgesteld. Op de concept lijst stond Amhaouch ook al op plek 15.
Lees verder

Meer Nieuws