Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nieuws


Filteren op datum:
        

Opnieuw blessure voor Versleeuwen

Gepubliceerd op: 25-04-2019 17:14

De Panningse handballer Daan Versleeuwen heeft zijn linker kruisband opnieuw afgescheurd. Dat schrijft hij op Instagram. Het herstel van de speler duurt waarschijnlijk tot en met volgend seizoen. Hij liep de blessure op in een wedstrijd tegen Achilles Bocholt. Zelf komt Versleeuwen uit voor Sporting NeLo.
Lees verder

VieCuri wil nieuw ziekenhuis bouwen in Venray

Gepubliceerd op: 25-04-2019 17:09

VieCuri wil een nieuwe ziekenhuisvoorziening bouwen in Venray. De gemeente Venray en VieCuri Medisch Centrum sloten een intentieovereenkomst. Onderdeel van de overeenkomst is dat locatie "de Wieën" in Venray wordt onderzocht als mogelijke nieuwbouwlocatie.
Lees verder

Goede Doelen Week levert recordbedrag op

Gepubliceerd op: 25-04-2019 17:06

De Goede Doelen Week, die drie weken geleden week overal in Peel en Maas plaatsvond, slaat steeds beter aan. De vierde editie van deze grootscheepse liefdadigheidsactie heeft een recordbedrag opgeleverd van ruim € 147.500. Dat is het hoogste bedrag sinds de start van de gezamenlijke Goede Doelen Week in de hele gemeente, in 2016.
Lees verder

Nog 2 verdachten aangehouden in zaak woningoverval Kessel

Gepubliceerd op: 24-04-2019 18:26

De politie heeft dinsdag en woensdag nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar een gewapende overval op een woning aan de Baarloseweg in Kessel. Deze overval vond plaats in de vroege ochtend van 1 oktober 2018.
Lees verder

PvdA/Groenlinks wil aandacht voor huurbevriezing

Gepubliceerd op: 24-04-2019 16:21

Huurders die een inkomen hebben onder de huurtoeslaggrens en een huurprijs boven de voor hen geldende aftoppingsgrens kunnen voor bevriezing van de huur in aanmerking komen. De fractie van PvdA/Groenlinks vraagt aan het college hier aandacht aan te schenken.
Lees verder

Meer Nieuws