Panningen, Netherlands

Aniek Mommers zendt liedje in voor Songfestival

Aniek Mommers uit Helden is een van de zeshonderd inzendingen voor het Songfestival. Ze zingt op een nummer van de Venlose producer Arjan Langen.
De redactie | 2 oktober 2023 16:27 | Aangepast op 2 oktober 2023 16:27
De Heldense zangeres en actrice in musicals bracht in april haar eerste nummer uit met de titel 'My Song'. Nu doet ze dus een gooi naar de Nederlandse inzending voor het Songfestival.

Songfestival
Een recordaantal nummers is dit jaar ingezonden om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Malmö. Volgens omroep AVROTROS, die verantwoordelijk is voor de inzending, gaat het om meer dan 600 liedjes.

Op tijd klaar
Venlonaar Arjan Langen had het plan om drie nummers in te sturen, die gezongen zouden moeten worden door Aniek Mommers, Jaden Isah en Numidia El Morabet. Uiteindelijk is alleen het liedje van Aniek Mommers ingezonden, de andere twee nummers waren niet op tijd klaar.

December
Of Mommers daadwerkelijk Mia Nicolai & Dion Cooper mag opvolgen namens Nederland, wordt naar verwachting half december bekend. Het Eurovisie Songfestival wordt gehouden op 7 mei (eerste halve finale) en op 9 mei (tweede halve finale). De finale is op 11 mei.

Lees meer over:

Eurovisie Songfestival|

Meest gelezen

Geschokte reacties na overlijden Maasbreese

De redactie | 16 feb 2024 14:29

Panningse lingeriewinkel opent tweede vestiging

Youri Buis | 15 feb 2024 15:12

Politie zoekt getuigen na woninginbraak in Egchel

Niels van Rens | 18 feb 2024 14:56