Panningen, Netherlands

Beperkt sportweekend bij P&M Sport op zaterdag

Komend weekend een beperkt sportprogramma. In het amateurvoetbal staan/stonden slechts enkele beker- en inhaalwedstrijden op het programma en ook in andere sporten was er niet overal een volledig programma voorzien. Inmiddels zijn er om bekende reden ook al diverse wedstrijden die geprogrammeerd waren uitgesteld.
Bart Nelissen | 12 november 2021 08:58 | Aangepast op 12 november 2021 08:58
Vanwege het beperkte programma komend weekend slechts 1 uitzending van Omroep P&M Sport, en wel op zaterdagavond; de uitzending van zondagmiddag vervalt deze week.

In deze uitzending zal de BeNe-liga handbalwedstrijden tussen de heren van Herpetz Bevo HC en Initia Hasselt centraal staan. De wedstrijd die om 20.00 uur in De Heuf afgeworpen wordt zal rechtstreeks te volgen zijn, waarbij ook teruggekeken wordt op de inhaalwedstrijd die het team van trainer/coach Jo Smeets donderdagavond in dezelfde Heuf speelde tegen een andere Belgische tegenstrever AtomiX.

Ook aandacht voor de absolute topper in de ereklasse van het beugelen, waar de kampioenskandidaten en ook huidige nummers 1 en 2 elkaar ontmoetten. Van Johan Hoeijmakers vernemen we of HBC Helden bij concurrent Onder Ons in Neer de noodzakelijke punten heeft kunnen pakken.

VV Kessel-trainer Wim Rijs laat weten of zijn team dat in de competitie in de 4e klasse goed draait in de beker op vrijdagavond heeft kunnen stunten door op het eigen sportpark te winnen van 3e-klasser FC Hoensbroek. De tafeltennissers van TTV Fortus strijden in de laatste wedstrijd van de najaarsreeks om een plek in de play-offs. Pieter van Lier laat weten of dat gelukt is. Revoc/VCB-coach Eric Stinges beschouwt de wedstrijd van zijn volleybaldames bij VC Olympia in Panningen na; kan het Reuverse team het goede spel van vorige week een vervolg geven?

Met Frank Wijnhoven (voorzitter SV Hercules) wordt gesproken over de voorrondes NK turnen die in Reuver plaatsvinden. Maarten Bos bericht van het LK turnen dat in Panningen doorgang vindt. Zijn er goede prestaties uit Peel en Maas of Beesel te verwachten bij de Molenvencross (atletiek) in Helmond? Hierover zal Joost Blokland de luisteraar bijpraten.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport; deze week dus alleen op zaterdag om 19.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

P&M Liedjesfestival 2023 in Kasteel de Berckt

De redactie | 18 sep 2022 19:58

Lees ook

Oproep bisdom: luid klokken voor Oekraïne

Het bisdom nodigt alle parochies in Limburg uit om vanmiddag om 17.15 uur de klokken te luiden voor ...

Grote botsing in Kessel

Op de N273 in Kessel zijn zaterdagmiddag verschillende voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Twe...

Zo laat je iemand anders voor je stemmen

Kunt u zelf niet naar het stembureau? Bijvoorbeeld omdat u klachten hebt die passen bij het coronavi...

Dario Polman langer bij Bevo

Dario Polman blijft nog zeker één jaar bij Bevo Hc. Hij heeft zijn contract verlengd.

Meeste stemmen voor Beeselse lokale partijen in 2018

De meeste stemmen tijdens de Beeselse gemeenteraadsverkiezingen in 2018 gingen naar de twee lokale p...

Deze kandidaten zijn in de raad van Beesel gekozen

De raad van Beesel veel vertrouwde gezichten in de nieuwe gemeenteraad.