Panningen, Netherlands

Zanggroep In Between treedt op in show van Maartje & Kine

Het koor van zanggroep In Between.
Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine komt op vrijdag 17 november naar het DOK6 Theater in Panningen voor hun show ‘Sneeuwbeesten’. Dit doen zij niet alleen, want het duo werkt samen met zanggroep In Between uit Peel en Maas.
Youri Buis | 4 november 2023 14:10 | Aangepast op 4 november 2023 12:30
In Between
Deze ervaren zanggroep bestaat uit 41 leden van 23 tot 73 jaar en treedt al ruim twintig jaar vol enthousiasme op. Ze zetten regelmatig een spetterende theatershow neer in DOK6 en zijn daarnaast te zien en te horen tijdens diverse lokale evenementen. Het koor vindt niet dat ze zich door de samenwerking met Maartje & Kine op glad ijs bevinden. “We repeteren iedere week met de liedjes van Maartje & Kine. We kunnen niet wachten om een vleugje Peel en Maas aan hun winterwonderland toe te voegen”, zo laat In Between weten.

Lokale koren
Zanggroep In Between is niet het enige lokale koor dat meedoet aan Sneeuwbeesten. In iedere plaats werken Maartje & Kine samen met lokale koren. “Dat is een van onze mooiste muzikale ervaringen tot nu toe! We zijn ontzettend onder de indruk van het hoge niveau en het enthousiasme van de koren. Ze maken dit midwinterfeest helemaal af”, aldus het wervelende theaterduo.

Sneeuwbeesten
De show gaat over het Feest van het Licht, ofwel kerstmis. Maartje & Kine en zanggroep In Between nemen het publiek mee op een hallucinerende vlucht langs alle continenten. Maartje & Kine doen er alles aan om de julehygge - Noors voor kerstgezelligheid - uit Kines thuisland Noorwegen te verspreiden over heel Nederland. De unieke samenwerking met lokale koren en wisselende gastartiesten maakt Sneeuwbeesten tot een midwinters lichtfeest dat je probleemloos door de donkerste dagen heen trekt.

Tickets
Bezoekers kunnen met Sneeuwbeesten een winters revuespektakel propvol Scandinavische sprookjes, inheemse goden, nostalgie en kolder verwachten. De show is voor volwassenen, maar is ook geschikt voor jongeren vanaf tien jaar. De opvoering in het DOK6 Theater in Panningen, op vrijdag 17 november, begint om 20:15 uur. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Lees ook

Kinderen benutten hun kracht op gelanceerd platform ‘De Force’

In het theater van DOK6 in Panningen werd dinsdag het platform ‘De Force’ gelanceerd. Steeds vaker o...

DOK6 Theater directeur gaat vol vertrouwen nieuwe seizoen in

Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen, is de theaterprogrammering al rond. De directeur van DOK6...

600 Limburgse vrouwen kijken dinsdag film

Ruim 600 Limburgse vrouwen kijken dinsdag de film ‘What’s love got to do with it?’ in vier bioscopen...

Sjloetingstied gaat het theater in

De feestband Sjloetingstied stapt helemaal uit haar comfortzone. De groep komt met een eigen theater...

Koop je kaartjes voor Dancing Peel en Maas

Dancing Peel en Maas is hét dansprogramma van Omroep P&M. Uit elke dorpskern van de gemeente gaat ee...

Verhaal documentaire Wei gaat theater in

Na het succes van de documentaire 'Wei' van Ruud Lenssen uit Horst, komt er een theatervoorstelling ...