Panningen, Netherlands

De Limburgse Peel zoekt ambassadeurs

De Limburgse Peel is een gebied dat het hele jaar door veel te bieden heeft. Ondernemers hebben ongetwijfeld al veel gasten laten genieten van de mooiste plekken in de streek.
De redactie | 23 april 2023 17:48 | Aangepast op 23 april 2023 17:48
Maar ook de inwoners van de Limburgse Peel zijn goede ambassadeurs om bezoekers te inspireren door het delen van hun mooiste pareltjes op social media met #Limburgsepeel.
Om dit ambassadeurschap uit te breiden roept toeristische organisatie Limburg Marketing inwoners, bezoekers en ondernemers op om ambassadeur van de regio de Limburgse Peel te worden.

Ambassadeur word je door op social media te vertellen over jouw mooiste plekken en bijzondere locaties of je ervaringen te delen met het gebruik van #Limburgse Peel. Op deze manier kunnen anderen geïnspireerd worden om deze prachtige streek ook te bezoeken.

Limburg Marketing wil de Limburgse Peel samen met de inwoners, bezoekers en ondernemers op de kaart zetten als nieuwe toeristische bestemming en anderen stimuleren om de Limburgse Peel te bezoeken en op zoek te gaan naar de onontdekte parels. Op de nieuwe tweetalige inspiratiewebsite is een aantal van deze parels te vinden.

Houd de social media kanalen van Hart van Limburg, facebook en Instagram in de gaten want hier kun je als ambassadeur mooie prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door ondernemers.

Lees meer over:

Limburgse Peel|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41