Panningen, Netherlands

Derby’s live te volgen bij P&M Sport

Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.
Bart Nelissen | 25 september 2020 10:58 | Aangepast op 25 september 2020 10:58
Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.

Deze week ook alleen een uitzending op zondag vanaf 14.00 uur. Met hierin heel veel live amateurvoetbal. En wat voor wedstrijden zijn dit. Te beginnen een van de derby’s der derby’s, live vanaf De 3-sprong in Maasbree, of te wel MVC ’19 tegen Baarlo. Resultaten tot dusver tellen niet, in dergelijke derby’s gelden andere wetten. Luisteraars van P&M Sport kunnen het van dichtbij volgen. Maar ook de derby’s in de vierde klasse, een klasse met heel veel Peel en Maas derby’s dit seizoen, zullen rechtstreeks te volgen zijn. Kan Bevo de oorwassing van afgelopen week rechtzetten in Grashoek of grijpt Grashoek in deze derby de eerste punten? Vanaf De Roode Egge is de andere Peel en Maas-derby tussen Kessel en Koningslust li0ve te volgen. Uiteraard wordt bij al deze wedstrijden ook voor- en nabeschouwd met de trainers en/of spelers. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met Helden-trainer Rob Jacobs om te horen hoe het de blauw-witten vergaan is in de eerste thuiswedstrijd in dit nieuwe seizoen tegen MMC Weert. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de uitwedstrijd van Herpetz Bevo HC in Volendam. Na de last minute afgelasting van vorige week, is het zaak om nu punten te pakken. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met coach Marcel van Lier van de BSAC-handbaldames wordt teruggekeken op de competitie-opening van zijn team in de derby tegen Cabooter HandbaL Venlo. Aanvoerster Josien Hoeymakers van de dames van VC Olympia blikt terug op de eerste thuiswedstrijd van haar team in de 1ste divisie volleybal. Na het nipte verlies vorige week in Nijmegen speelde het team nu in de eigen Piushof de derby tegen Stravoc uit Stramproy.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Voetbalclubs in rouw na overlijden Egchelse

De redactie | 24 mei 2023 14:47

De Vermaekerij krijgt nieuwe bedrijfsleiders

De redactie | 23 mei 2023 09:21

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Helden

De redactie | 26 mei 2023 22:04

Lees ook

Oproep bisdom: luid klokken voor Oekraïne

Het bisdom nodigt alle parochies in Limburg uit om vanmiddag om 17.15 uur de klokken te luiden voor ...

Grote botsing in Kessel

Op de N273 in Kessel zijn zaterdagmiddag verschillende voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Twe...

Zo laat je iemand anders voor je stemmen

Kunt u zelf niet naar het stembureau? Bijvoorbeeld omdat u klachten hebt die passen bij het coronavi...

Dario Polman langer bij Bevo

Dario Polman blijft nog zeker één jaar bij Bevo Hc. Hij heeft zijn contract verlengd.

Meeste stemmen voor Beeselse lokale partijen in 2018

De meeste stemmen tijdens de Beeselse gemeenteraadsverkiezingen in 2018 gingen naar de twee lokale p...

Deze kandidaten zijn in de raad van Beesel gekozen

De raad van Beesel veel vertrouwde gezichten in de nieuwe gemeenteraad.