Panningen, Netherlands

Derby’s live te volgen bij P&M Sport

Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.
Bart Nelissen | 25 september 2020 10:58 | Aangepast op 25 september 2020 10:58
Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.

Deze week ook alleen een uitzending op zondag vanaf 14.00 uur. Met hierin heel veel live amateurvoetbal. En wat voor wedstrijden zijn dit. Te beginnen een van de derby’s der derby’s, live vanaf De 3-sprong in Maasbree, of te wel MVC ’19 tegen Baarlo. Resultaten tot dusver tellen niet, in dergelijke derby’s gelden andere wetten. Luisteraars van P&M Sport kunnen het van dichtbij volgen. Maar ook de derby’s in de vierde klasse, een klasse met heel veel Peel en Maas derby’s dit seizoen, zullen rechtstreeks te volgen zijn. Kan Bevo de oorwassing van afgelopen week rechtzetten in Grashoek of grijpt Grashoek in deze derby de eerste punten? Vanaf De Roode Egge is de andere Peel en Maas-derby tussen Kessel en Koningslust li0ve te volgen. Uiteraard wordt bij al deze wedstrijden ook voor- en nabeschouwd met de trainers en/of spelers. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met Helden-trainer Rob Jacobs om te horen hoe het de blauw-witten vergaan is in de eerste thuiswedstrijd in dit nieuwe seizoen tegen MMC Weert. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de uitwedstrijd van Herpetz Bevo HC in Volendam. Na de last minute afgelasting van vorige week, is het zaak om nu punten te pakken. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met coach Marcel van Lier van de BSAC-handbaldames wordt teruggekeken op de competitie-opening van zijn team in de derby tegen Cabooter HandbaL Venlo. Aanvoerster Josien Hoeymakers van de dames van VC Olympia blikt terug op de eerste thuiswedstrijd van haar team in de 1ste divisie volleybal. Na het nipte verlies vorige week in Nijmegen speelde het team nu in de eigen Piushof de derby tegen Stravoc uit Stramproy.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Berging in Helden brandt af

De redactie | 4 aug 2022 15:45

Politie doet onderzoek naar verlaten tentje in Kessel

De redactie | Jarno Schijven | 2 aug 2022 09:31

Naakte man in omgeving Reuver en Kessel gezocht

De redactie | 3 aug 2022 13:53

Lees ook

MVC’19 verslaat ook Helden in derby

Koploper MVC'19 uit Maasbree heeft zondag de derby tegen Helden na een 2-0 achterstad met 3-2 gewonn...

MVC’19 omzeilt lastige klip

Koploper MVC’19 is in de 3e klasse een lastige klip IVO in Velden omzeild. De Maasbreese ploeg won...

Baarlonaren Europees kampioen judo

Dave Bleser uit Baarlo is Europees kampioen nage-no-kata geworden in de klasse voor mensen met een b...

Oppositie wil extra raadsvergadering

PvdA/GroenLinks en de VVD in Peel en Maas willen een extra raadvergadering om te debatteren over het...

ZijActief 90 jaar: "Nog steeds springlevend"

ZijActief Helden bestaat 90 jaar. Het is nog steeds een bruisende club voor dames in Helden. Het beg...

Woensdag in Peel en Maas InZicht (afl. 2)

De tweede aflevering van Peel en Maas InZicht wordt woensdag uitgezonden. In het programma praat de ...