Panningen, Netherlands

Derby’s live te volgen bij P&M Sport

Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.
Bart Nelissen | 25 september 2020 10:58 | Aangepast op 25 september 2020 10:58
Na een lange periode met nauwelijks tot geen sport en dus ook geen uitzendingen van Omroep P&M Sport is de draad weer opgepakt. Omroep P&M Sport heeft het seizoen 2020-2021 afgelopen zondag afgetrapt.

Deze week ook alleen een uitzending op zondag vanaf 14.00 uur. Met hierin heel veel live amateurvoetbal. En wat voor wedstrijden zijn dit. Te beginnen een van de derby’s der derby’s, live vanaf De 3-sprong in Maasbree, of te wel MVC ’19 tegen Baarlo. Resultaten tot dusver tellen niet, in dergelijke derby’s gelden andere wetten. Luisteraars van P&M Sport kunnen het van dichtbij volgen. Maar ook de derby’s in de vierde klasse, een klasse met heel veel Peel en Maas derby’s dit seizoen, zullen rechtstreeks te volgen zijn. Kan Bevo de oorwassing van afgelopen week rechtzetten in Grashoek of grijpt Grashoek in deze derby de eerste punten? Vanaf De Roode Egge is de andere Peel en Maas-derby tussen Kessel en Koningslust li0ve te volgen. Uiteraard wordt bij al deze wedstrijden ook voor- en nabeschouwd met de trainers en/of spelers. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met Helden-trainer Rob Jacobs om te horen hoe het de blauw-witten vergaan is in de eerste thuiswedstrijd in dit nieuwe seizoen tegen MMC Weert. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de uitwedstrijd van Herpetz Bevo HC in Volendam. Na de last minute afgelasting van vorige week, is het zaak om nu punten te pakken. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met coach Marcel van Lier van de BSAC-handbaldames wordt teruggekeken op de competitie-opening van zijn team in de derby tegen Cabooter HandbaL Venlo. Aanvoerster Josien Hoeymakers van de dames van VC Olympia blikt terug op de eerste thuiswedstrijd van haar team in de 1ste divisie volleybal. Na het nipte verlies vorige week in Nijmegen speelde het team nu in de eigen Piushof de derby tegen Stravoc uit Stramproy.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Maasbree staat stil bij overleden Sam

De redactie | 29 feb 2024 12:05

Vrouw mishandeld in steegje; politie zoekt getuigen

De redactie | 29 feb 2024 08:51

Panningse kapster stopt met zaak en gaat op reis

De redactie | 4 mrt 2024 14:56

Lees ook

Auto belandt in sloot in Maasbree

Een auto is maandagavond in een sloot gereden in Maasbree. De bestuurder raakte gewond en is naar he...

VLP wil drakenspeeltuin op plek Beeselse gymzaal, motie verworpen

Een speeltuin in drakenthema in Beesel op de plek waar nu nog de gymzaal is gevestigd. Dat voorstel ...

Raad gaat akkoord met nieuwbouw gymzaal in Beesel

Er komt definitief een nieuwe gymzaal in Beesel. De huidige zaal aan de Kerstenbergweg wordt gesloop...

Vrouw (20) vermist in Panningen

In de omgeving van de Schoolstraat in Panningen was de politie maandagavond enige tijd op zoek naar ...

Celstraf geëist tegen oud-medewerker Daelzicht die bewoonster seksueel misbruikte

Er is een celstraf van 2,5 jaar, waarvan tien maanden voorwaardelijk, geëist tegen de man die vorig ...

Panningse kapster stopt met zaak en gaat op reis

De zaak "She en Me" in het Panningse centrum verdwijnt. Aan het einde van de maand sluit kapster Mar...