Panningen, Netherlands

Dit weekend: Elfde Britse Boete Zitting

Na elf jaar is het concept nog steeds hetzelfde en lijkt het steeds populailder te worden: de Britse Boete Zitting. Ook dit jaar weer de vertrouwde locatie, bij het Mafcentrum, met regionale artiesten.
De redactie | 9 februari 2023 16:09 | Aangepast op 9 februari 2023 16:09
Frietje
De artiesten komen belangeloos optreden in ruil voor wat drinken en een frietje. Vaste gast zijn De Breurkes, die ook dit jaar naar Maasbree komen. Verder treden er altijd artiesten uit de regio op. Dat is ook wat de organisatie graag wil uitstralen. De week voordat de vastelaovend écht losbarst is de parkeerplaats van 't Maf hét epicentrum van de buitencarnaval. Toch moest de organisatie wel een keer naar binnen uitwijken, vanwege het slechte weer. "Gelukkig hebben we daarom een mooie locatie als het Mafcentrum", zo vertellen ze trots.

Start om 11.11 uur
Dit jaar start de zitting al om 11.11 uur. Joekskapel Eierjônge en Toemârop verzorgen de opening. Vervolgens zijn er optredens van Dansgarde d’n Hab, De Moelbaereboys, Sjots, sjeif en oeht de maot, Toeter Thijs, Kos Erger, Shirley Lemmen, Pim & Chantal en Meine Mutti. Ook Alaaf Airlines, de Batjakkers, APE en Heite Soep treden op, net als De Breurkes, Ken en Robbie en Vur de Joeks.

Lees meer over:

Britse Boete Zitting|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Lees ook

Organisatie Britse Boetezitting toegevoegd aan gezelschap van ‘Verdeenste Habbe’

De Britse Boetezitting in Maasbree is zaterdagmiddag door CV D’n Hab opgenomen bij de ‘Verdeenste Ha...