Panningen, Netherlands

Harmonie Beesel slaat nieuwe weg in

De harmonie van Beesel slaat een nieuwe weg in. Met nieuwe muziek, meer optredens op toegankelijke locaties en een nieuwe naam hopen ze nieuwe leden aan te trekken.
De redactie | 26 november 2022 10:00 | Aangepast op 26 november 2022 10:00
Har Reijnders van de vereniging vertelt bij Omroep P&M dat de maatregelen nodig zijn voor de toekomst. "Er is meer ruimte voor andere muziekinstrumenten, zodat we meer mensen enthousiast kunnen maken om samen met ons muziek te maken als lid van de vereniging."

Lichte werken
Er wordt ingezet om meer populaire en lichte werken te gaan opvoeren. Ook verandert de uitstraling. Concerten worden voortaan gegeven in uniforme kleding, in plaats van de traditionele uniformen. Optredens vinden plaats in "toegankelijke locaties tussen en bij de mensen, in plaats van in zaaltjes achteraf", zegt Reijnders. "We gaan het publiek opzoeken, zodat we zichtbaar blijven in de gemeenschap."

Nieuwe weg
Bij het inslaan van deze nieuwe weg hoort ook een naam. Suggesties kunnen gestuurd worden naar robincoenen@live.nl. Inmiddels hebben alle inwoners van Beesel een flyer ontvangen met de nieuwe plannen.

Lees meer over:

Harmonie Beesel|Harmonie|

Meest gelezen

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54

Lees ook

Reuverse harmonie repeteert voor Nieuwjaarsconcert

Philharmonisch Gezelschap Reuver speelt op zaterdag 6 januari en zondag 7 januari haar Nieuwjaarscon...

Nieuwe naam en nieuw logo voor Beeselse harmonie

Er komt een belangrijke mijlpaal aan voor harmonie St. Gertrudis in Beesel. Tijdens het evenement Kr...