Panningen, Netherlands

Jong Nederland Offenbeek wil activiteiten uitbreiden in vernieuwd gebouw

Geen één huurder voor 't Anker in Offenbeek, maar meerdere huurders. Het gebouw van verenigingslokaal voor Jong Nederland Reuver-Offenbeek, een van de grootste jeugdverenigingen van Limburg, is getransformeerd in een multifunctioneel centrum voor Offenbeek.
De redactie | 3 oktober 2023 17:30 | Aangepast op 3 oktober 2023 17:30
Tijdens de 66e verjaardag van Jong Nederland Reuver-Offenbeek werd het gebouw officieel heropend. Met hulp van vrijwilligers werd de accommodatie opgeknapt. Nu kunnen er ook andere partijen in het gebouw terecht.

Uitdaging
"Een uitdaging", vertelt de nieuwe voorzitter Marco Janzen. "Wel een mooie uitdaging." Tijdens de 66e verjaardag van Jong Nederland Reuver-Offenbeek werd het gebouw officieel heropend. Burgemeester van de gemeente Beesel, Bob Vostermans deed dit in samenwerking met enkele sponsoren. Daarnaast werden de namen van de nieuwe ruimtes in ’t Anker bekend.

Namen
"We hebben namen gekozen van gebieden in de regio, omdat we dicht bij de gemeenschap willen staan." De gebruikers, de jeugdigden, zijn blij met hun nieuwe onderkomen. Vooral het chillhok is favoriet. Dat ligt op de bovenste etage. "We hopen met deze vernieuwingen ook de oudste jongeren aan ons te binden", zegt voorzitter van Jong Nederland Rob Boonen. Ook hoopt hij dat er nieuwe activiteiten gedaan kunnen worden. "We moeten alles in het gebouw nog goed weten te vinden, maar dat komt wel goed."

Gebruikers
Naast Jong Nederland zitten ook PSW Junior, Kindercentrum ’t Rovertje, Basisschool De Triolier, Schaakvereniging Reuver en Ontmoeten in Offenbeek in het pand.

Lees meer over:

Jong Nederland Offenbeek|

Meest gelezen

Geschokte reacties na overlijden Maasbreese

De redactie | 16 feb 2024 14:29

Panningse lingeriewinkel opent tweede vestiging

Youri Buis | 15 feb 2024 15:12

Politie zoekt getuigen na woninginbraak in Egchel

Niels van Rens | 18 feb 2024 14:56

Lees ook

Crowdfunding voor nieuwe keuken ‘t Anker

Stichting ’t Anker is een crowdfunding gestart om geld in te zamelen voor een nieuwe keuken. Hier ku...