Panningen, Netherlands

Na drie jaar weer voorstelling van Beringse theatergroep

Theatergroep Miks en Metsj uit Beringe staat na drie jaar weer op de planken in het stuk 'Over de flos'. In een sprookjesbos vinden allerlei avonturen plaats.
De redactie | 1 april 2023 15:27 | Aangepast op 1 april 2023 15:27
Het stuk wordt geregisseerd door Ger Verdonschot. Het stuk bestaat uit twee delen. "Als je een avond wil lachen, dan ben je op het juiste adres", zegt de regisseur. Volgens hem lopen de voorbereidingen goed en worden nu de puntjes op de i gezet.

Verhaal
Karien Klaassens is al jaren de directrice van een rustoord voor mensen met psychische problemen. Dramatherapeute Lenthe heeft haar eigen ideeën om de mensen in de kliniek te helpen. Ze besluit om de cliënten een toneelstuk te laten spelen voor familie en vrienden. Haar keus is gevallen op het sprookje van ‘Sneeuwwitje’. Niet alleen de cliënten staan op het podium, maar ook de andere hulpverleners zijn vriendelijk verzocht om een rolletje mee te spleen. Wat zij met frisse tegenzin doen.

Opvoeringen
De eerste uitvoering is op vrijdag 14 april om 20.00 uur in de Wieksjlaag in Beringe. Zaterdag 15 april om 20.00 uur en zondag 16 april om 19.00 uur spelen ze ook in de Wieksjlaag. Op zaterdag 22 april is er een voorstelling in DOK6.

Lees meer over:

Miks en Metsj|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41