Panningen, Netherlands

Nieuw babyevenement in Panningen

In Panningen wordt in mei voor het eerst een evenement voor toekomstige ouders georganiseerd. Het vindt plaats op zondagmiddag 21 mei van 12.00 tot 17.00 uur bij de Koncurrent in Panningen.
De redactie | 20 april 2023 22:11 | Aangepast op 20 april 2023 22:11
De organisatie is in handen van de ondernemers Sanne Maessen en Lotte van Herpen van Baby spa de Babybubbel in Panningen. Het event is bedoeld om te informeren en te inspireren. “Het geeft een eerlijke inkijk in wat er komt kijken bij een zwangerschap, een kinderwens en het ouderschap”, zo laten de dames weten.

Verdieping
Sanne Maessen: “Door onze baby spa merken we dat er behoefte is aan verdieping rondom de baby of jonge kinderen. Niet alles is vanzelfsprekend en ieder persoon is anders. Ook de tijd is anders, wat bijvoorbeeld een paar jaar geleden vanzelfsprekend was, kan nu weer helemaal anders zijn.”

Mindere kanten
Lotte van Herpen: “Buiten het ondernemerschap, zijn Sanne en ik zelf ook moeder van jonge kinderen en weten we uit eigen ervaring dat niet alles een roze wolk is. Natuurlijk is er op deze middag volop aandacht voor al het moois tijdens de periode van een kinderwens tot een gezin, maar er is bijvoorbeeld ook ruimte voor trauma, rouw en voor wisselende emoties.”

Lees meer over:

Baby evenement|

Meest gelezen

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54