Panningen, Netherlands

Nieuwe naam en nieuw logo voor Beeselse harmonie

Er komt een belangrijke mijlpaal aan voor harmonie St. Gertrudis in Beesel. Tijdens het evenement Kroet, op zaterdag 8 juli op de Markt in Beesel, zal een nieuwe naam en nieuw logo worden gepresenteerd. Deze mijlpaal is onderdeel van de koerswijziging die de harmonie vorig jaar heeft ingezet.
Youri Buis | 28 juni 2023 15:56 | Aangepast op 28 juni 2023 15:56
Toekomstbestendig
Met de nieuwe naam komt er na 125 jaar definitief een einde aan de naam Harmonie St. Gertrudis. Volgens de harmonie vraagt de huidige tijd om flexibiliteit en verandering, ook om het voortbestaan van de vereniging te kunnen garanderen. De harmonie slaat deze nieuwe weg in om toekomstbestendigheid te garanderen en aantrekkelijk te blijven voor de jonge generatie. Daarbij wordt het midden in de gemeenschap staan niet losgelaten.

Concert
De onthulling van de nieuwe identiteit is niet het enige dat op het programma staat tijdens het evenement op de Beeselse markt. Harmonie St. Gertrudis gaat een concert geven dat een uur zal duren. Sinds de koerswijziging voert de harmonie regelmatig een toegankelijker en luchtiger repertoire op.

Compositie voor Beesel
Tijdens het concert dat Harmonie St. Gertrudis gaat geven, wordt een verrassende compositie ten gehore gebracht. Samen met opleidingsorkest Forza heeft de harmonie namelijk een compositie voor Beesel geschreven.

Het concert begint op 8 juli om 19.00 uur.

Lees meer over:

Harmonie Beesel|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Lees ook

Harmonie Beesel slaat nieuwe weg in

De harmonie van Beesel slaat een nieuwe weg in. Met nieuwe muziek, meer optredens op toegankelijke l...