Panningen, Netherlands

Beringse verbindingsdag 'Goed in 't vel'

Verenigingen en organisaties in Beringe laten zondag van 10:30 tot 15:00 uur zien wat ze te bieden hebben. Deze “Beringse open dag” vindt plaats in en rond gemeenschapshuis De Wieksjlaag.
De redactie | 29 september 2023 11:51 | Aangepast op 29 september 2023 11:51
Daar stationeren bijvoorbeeld de KBO en de Zonnebloem, is Dorpsontmoeting Beringe geopend en zijn er muzikale klanken te horen van Bon Apart. Maar er is nog veel meer te beleven. Belangstellenden kunnen elders ook terecht bij huisartsenpraktijk Verstraten Medico, de opvanglocatie voor Oekraïners aan de Eelserstraat en bij Beringe Buiten. Er is ook open huis bij Boswachterij de Kievit en bij Zorgtuinderij Pluk. Een busje van Stichting Dorpsvervoer GBK (Grashoek-Beringe-Koningslust) rijdt twee keer een rondje naar plekken die wat verder af liggen.

Good in 't vel
De verbindingsdag is een vervolg op een aantal bijeenkomsten in het kader van het project “Beringe Good in ’t Vel” waarbij het doel is de verdere samenwerking tussen de Beringse verenigingen en organisaties verder te versterken. Dat laatste vooral met het oog op de toekomst waarbij door de verdere vergrijzing veel zaken op het gebied van zorg en welzijn onder druk kunnen komen te staan.
De dag wordt vanaf 15:00 uur afgesloten met een samenzijn in De Wieksjlaag waar een Beringse spreekstalmeester samen met deelnemende partijen en bezoekers ook terugblikt op de dag.

Lees meer over:

Goed in je vel|

Meest gelezen

Afscheid Ann Philipsen druk bezocht

De redactie | 4 mei 2024 17:00