Panningen, Netherlands

Deze nummers maken kans op Limburgse Popprijs

Vijf nummers uit de regio zijn genomineerd voor de Limburgse Popprijs in de categorie 'Beste Song'. Ook maken twee artiesten kans om de prijs voor beste album te winnen.
De redactie | 8 december 2023 13:46 | Aangepast op 8 december 2023 13:46
Blackbird uit Kessel staat in de lijst met Pink Shades, Sir Bash met Proud en ook de Ragtime Rumours zijn te vinden in de selectie die door Pop in Limburg is gemaakt. Verder is de samenwerking tussen Nuberino en Nikki Selen genomineerd. Zij maakten het nummer 'Starry Nights'. Het Nevenproject van Jack Poels met zijn Panningse neven staat ook in de lijst. Ook Probation met Luuk van Lier en Frank Jacobs uit Helden staan bij de nominaties. Zij zijn genomineerd met het nummer Nothing.

Album
Kovacs uit Baarlo is genomineerd in de categorie album van het jaar. Zij kreeg de nominatie voor het album Child of Sin. Ook Blackbird staat met haar gelijknamige album van Pink Shades in de lijst.

Roots
Ook inwoners met roots uit Peel en Maas verleenden hun medewerking aan producties. Zo is Bart Janssen uit Maasbree betrokken bij de producties van Lex Uiting en zit Jerome Lenders uit Kessel in de band van Madoux.

Stemmen
Er kan gestemd worden op de favoriete nummers en het album. Stemmen kan via www.limburgsepopprijs.nl/stem tot en met 31 december.

Lees meer over:

Limburgse Popprijs|

Meest gelezen

Hoveniersbedrijf uit Maasbree gaat uitbreiden

Jari Janssen | 13 mei 2024 13:45

Marc Demandt wordt nieuwe rector van Het Bouwens

De redactie | 15 mei 2024 14:23

Lees ook

Beeselse Anita Smeets wint Limburgse Popprijs

Anita Smeets uit Beesel heeft zondag de Limburgse Popprijs gewonnen in de categorie 'Beste Initiatie...