Panningen, Netherlands

Expert uit Maasbree stopt bij Married at First Sight

Radboud Visser stopt als expert bij Married at First Sight. Dat melden RTL en RTL Boulevard. De man uit Maasbree was twee seizoen actief als professioneel matchmaker.
Jari Janssen | 3 april 2024 11:27 | Aangepast op 3 april 2024 11:27
Kritiek en onenigheid
Reden van het vertrek zouden de aanhoudende kritiek van kijkers zijn. De gemaakte matches zouden namelijk niet goed zijn. Daarnaast zou er een vertrouwensbreuk zijn tussen de experts en producenten. “Het gaat erover dat er enerzijds een televisieprogramma gemaakt moet worden waar heel veel geld in omgaat. Anderzijds zijn er vier mensen die zeggen wij zijn de experts, we weten waar we het over hebben en willen heel graag dat de deelnemers slagen. Die twee belangen kunnen nog wel eens botsen en dan merk ik dat we op dit moment toch wat aan het kortste eind trekken”, vertelde Visser op 18 maart tegen Shownieuws. Er zou te weinig informatie en voorbereidingstijd zijn volgens de experts. 

Niet de enige
Naast Radboud Visser stopt ook Patrick van Veen. De Heerlenaar was zes seizoenen actief voor het programma. RTL laat beide weten de experts “veel succes” te wensen in de toekomst.

Juiste match
In het meest recente seizoen hebben Visser en van Veen met de andere experts een juiste match gemaakt. Jeppe en Jantine zijn als enige nog bij elkaar buiten de opnames.

Lees meer over:

Media|Radboud Visser|

Meest gelezen

Afscheid Ann Philipsen druk bezocht

De redactie | 4 mei 2024 17:00