Panningen, Netherlands

Jan Bouten stopt als centrummanager, Petra Verbugt wordt zijn opvolger

Jan Bouten stopt per 1 januari als centrummanager van Panningen. Petra Verbugt, zijn huidige assistente, gaat de functie overnemen.
De redactie | 18 december 2023 15:57 | Aangepast op 18 december 2023 15:57
Bouten was sinds 2005 centrummanager en ruim 50 jaar betrokken bij het centrum, als ondernemer, voorzitter van de winkeliersvereniging en uiteindelijk ruim 19 jaar als centrummanager. De komende drie maanden zal Bouten Verbugt begeleiden om haar wegwijs te maken.

Stapje terug
In 2020 kondigde Bouten ook al aan om een stapje terug te doen. Destijds ging de uiteindelijke benoeming van een nieuwe centrummanager niet door. Daarom besloot hij om nog even door te gaan. Bouten speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het Panningse centrum. Hij sprak over de 'software en hardware' van het centrum. Ook tijdens de coronacrisis was hij een belangrijke verbindende schakel. Het Panningse centrum kent momenteel nauwelijks leegstand.

Ridder van Oranje Nassau
Bouten werd in 2021 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is sinds 1995 vrijwilliger voor het Toeristisch Platform Peel en Maas. Daarnaast is hij organisator van de Christmas Truckrun en was hij kartrekker van de jaarlijkse Aspergeshopdag in Panningen.

Vertrouwen
Zijn opvolger Petra Verbugt werkt momenteel als assistente van Bouten. Zij had de afgelopen jaren een winkel in het Panningse centrum. Het bestuur van het centrummanagement laat weten vertrouwen te hebben dat Petra de functie van centrummanager voor het winkelcentrum Panningen goed kan invullen.

Lees meer over:

Centrummanagement|

Meest gelezen

Ann Philipsen overleden

De redactie | 28 apr 2024 14:29

Woonboerderij in lichterlaaie: bewoners in veiligheid

Eric Reijnders | 27 apr 2024 09:22

Lees ook

Motto Jan Bouten vereeuwigd in centrum

Bij zijn afscheid als centrummanager heeft Jan Bouten zijn slogan ‘samenwerken maakt het verschil’ v...

Jan Bouten afgelost als centrummanager: “Altijd nieuwe ideeën”

Na ruim 19 jaar centrummanager van Panningen te zijn geweest, heeft Jan Bouten zijn stokje overgedra...

Centrum Panningen wordt dementievriendelijke centrum

Het centrum van Panningen moet een dementievriendelijk centrum worden. Ondernemers en werknemers wor...