Panningen, Netherlands

Activiteiten in ‘jungle’ tijdens KVW Helden

Voor kinderen in Helden staat deze week in het teken van plezier hebben en veel activiteiten doen. KVW Helden is namelijk weer begonnen. Er is een gevarieerd programma aan activiteiten samengesteld. Het thema is dit jaar ‘jungle’.
Youri Buis | 17 augustus 2023 19:01 | Aangepast op 17 augustus 2023 19:01
Ruim 280 kinderen
De organisatie heeft lang toegewerkt naar deze week, zegt Ingrid van de organisatie. “We verwachten er heel veel van, want het is weer groter dan ooit”, vertelt ze enthousiast. Dit jaar doen er meer dan 280 kinderen mee met KVW Helden. “Steeds meer kinderen weten ons te vinden. Het wordt weer een fantastische editie”.

Expeditie KVW
Martijn, ook onderdeel van de KVW-organisatie, geeft een inkijkje in de verschillende activiteiten. “Er zijn een aantal dingen die vaak terugkomen, zoals het pimpen van een shirt en vlag. Zo hebben we ook een modderdag en KVW Stormt”, legt Martijn uit. Er zijn ook nieuwe activiteiten. “Een mooie activiteit is Expeditie KVW, een soort Expeditie Robinson. We hebben ook leuke jungle-activiteiten, zoals Escape To Jungle. Dat is meer voor de kleinere kinderen”, vertelt Martijn.

“Week uit je leven”
Voor organisatie en leiding zat er de afgelopen maanden dus veel werk in de voorbereiding. De aanwezige kinderen genieten volop van al het moois dat voor hen is bedacht. “Voor mij voelt het alsof je een week uit je leven bent”, zegt één van de kinderen, die tevens aspirant-leidster is. “Ik ben een soort hulpbegeleider, aangezien je pas vanaf 16 jaar grote leider mag zijn”. Iemand anders legt uit wat er zo leuk is aan KVW Helden “Je zit niet de hele dag thuis niks te doen. Hier heb je allemaal activiteiten en andere dingen. Het is gewoon heel leuk”.

Lees meer over:

KVW Helden|Kinderactiviteiten|

Meest gelezen

Auto komt tot stilstand na botsing in Panningen

De redactie | 3 dec 2023 21:31

Bouw woningen Raadhuisstraat gestart

De redactie | 1 dec 2023 15:23

Prikkelarme zone bij Christmas Truckrun

De redactie | 4 dec 2023 10:35

Bord geplaatst om informatie te delen

De redactie | 4 dec 2023 12:15

Lees ook

Familieshow en activiteiten op Drakendag in Drakenrijk

In BillyBird Park Drakenrijk in Reuver wordt een nieuw evenement georganiseerd: Drakendag. Tijdens d...

Kinderfestiviteiten in Kessel onder één paraplu

Drie organisaties van kinderfeesten in Kessel gaan één stichting vormen. Zo komen alle activiteiten,...